Poliţia română colcăie de neterminaţi educaţi de alţi neterminaţi să fie şi mai neisprăviţi

În august 2020, în plină pandemie, când purtatul măștii de protecție era obligatoriu, o persoană era încătușată cu mâinile la spate de către polițiști ai Secției 16 din Capitală şi urcată într-o mașină a poliției în care i-au şi golit un tub de spray lacrimogen în faţă. Apoi a fost dusă pe un câmp, bătută şi torturată, în diverse moduri, cu scopul de a o umili şi a o degrada uman.

De ce? Că şi-a permis să-i ceară “organului” să fie primul care să respecte legea, dacă tot e acolo să o aplice. Este filmul unei operațiuni interlop-mafiote a șapte poliţişti de la Secția 16 poliție din capitală, care în prezent sunt fie în libertate, fie în arest la domiciliu, după ce anchetatorii bucureșteni i-au reținut și au propus unor judecători de drepturi și libertăți arestarea lor preventivă.

Liderul sindical Viorel Șeicaru, Lupu Răzvan Viorel, Radu-Mihai Patrik Alexandru, Nine Dorin, Dăogaru George-Alexandru, Stancu Elisabeta Valentina, Gogoașe Irina, trecuţi în acte ca agenţi de poliţie cu diverse grade, sunt borfaşii-interlopi de la secţia 16 Poliţia Capitalei care, îmbrăcaţi în uniforma statului, au lipsit de libertate doi tineri. Pe unul l-au încătuşat şi abandonat, cu intenţie “de pedeapsă”, pe o stradă rău famată din Bucureşti, pe celălalt l-au torturat în condiţii degradante, că şi-a “permis” “sclavetele” de contribuabil, “civileanul împuţit”, să le reproşeze că nu poartă mască la un filtru la care aceştia constatau şi sancţionau tocmai lipsa măştii.

Să zicem că de la restul de deşeuri umane îmbrăcate în uniforma statului, “băieţii” care se umflă în muşchi numai în haită şi la adăpostul impunităţii pe care şi-o arogă, nu avem ce aşteptări să mai avem. “Liderul” sindical are la activ 20 de ani de borfăşeli, cică “fără pată” (ar fi interesant dacă ancheta s-ar extinde şi am afla câte alte abuzuri a comis în tot aceşti ani). Deci, e „deşcă bătrână” înrăită în relele învăţate încă de pe băncile şcolii, de la nişte aşa zişi profesori, educaţi la rândul lor de un şir lung (până înainte de Decembrie 1989) de foşti miliţieni cu apucături de pe vremea lui Ceauşescu.

Când sectoristul era „Dumnezeul străzii”. Vedeai uniforma şi te simţeai din start vinovat şi gata să declari şi ce ai supt de la sânul mămicii. Că pumnii peste ceafă şi picioarele în fund cu care îi “educau” miliţienii pe copiii cartierelor, fără să îi întrebe nimeni de sănătate, că tuturor le era “cald cu dinţii în gură”, i-au învăţat că sunt intangibili. Că nimeni nu se punea cu Miliţia, că se ştia că sunt proşti de bubuie. Toate bancurile cu ei erau rupte din realitate.

Dar Irina Gogoaşe este născută în 1998 – este o tânără de 22-23 de ani, proaspăt vomitată de pe băncile Şcolii de Poliţie cum s-ar zice, dar cu apucături de “damă” din cartel de interlopi. La fel şi colega de “misiune”, Stancu Elisabeta Valentina, care s-a declarat “supi” nu că rataţii cu care era în dispozitiv au încătuşat şi lipsit de libertate, fără drept (acţiuni la care a participat), nişte cetăţeni, ci că pe unul şi-au permis să-l şi bată în câmp (acţiune la care n-a participat).

Aceasta, sau cealaltă colegă distrusă educaţional, care a participat la această „acţiune”, Elisabeta-Valentina Stancu, apar hlizindu-se şi într-o fotografie în care, cam aceiaşi borfaşi enumeraţi mai înainte (liderul de sindicat în mod cert), torturează, fix în Secţia 16 de Poliţie a Capitalei, un alt tânăr.

Aceşti derbedei cu apucături de mafioţi au fost puşi în libertate de către brava justiţie română, cea pentru „integritatea” căreia şi-au vărsat mucii în stradă #rezistomaniacii României.

„Un judecător de drepturi și libertăți a stabilit, recent, eliberarea tuturor polițiștilor de la Secția 16 anchetați pentru fapte de tortură și lipsire de libertate în mod nelegal, după ce au ridicat cu forța două persoane de pe stradă iar pe una au dus-o pe un câmp unde au maltratat-o minute întregi totul culminând cu umilirea acesteia de către liderul sindical Viorel Șeicaru.”

N-au contat pentru judecător faptele a-sociale îmfăptuite, cu intenţie de către aceşti borfaşi în uniforma statului, care, numai pentru faptul că li s-a atras atenţia că nu poartă mască în timp ce verifică tocmai purtarea legală a măştii, “i-au imobilizat la sol și încătușat pe Ghiorghe Mihai Ionuț și pe Gheorghe Teodor. Aceștia doi au subliniat că niciunul dintre polițiști nu s-a legitimat și nici nu le-au solicitat datele sau documentele de identitate.” Contrar tuturor uzanţelor legale.

Apoi s-au comportat ca nişte mafioţi. Citez din referatul anchetei:

“Ghiorghe Mihai Ionuț a fost introdus încătușat în autospeciala de poliție marca Dacia Logan, condusă în seara respectivă de către ag. Lupu Viorel Răzvan. Apoi agentul șef Șeicaru Viorel, a deschis portiera stângă a mașinii și i-a pulverizat spray lacrimogen în direcția feței, după care a închis portiera autoturismului, lăsându-l singur în mașină, cu geamurile ridicate. După aproximativ 5 minute, în mașină s-au urcat agenții Lupu Viorel Răzvan (la volan), Dăogaru George Alexandru și Radu Mihai Patrik (aceștia din urmă de-o parte și de alta a persoanei vătămate), plecând împreună de la fața locului.”

Ajunşi pe câmp, deşeurile cu faţă umană îmbrăcate în uniforma statului au decis să aplice “legea” lor, a borfaşilor.

Citez: „mă loveau peste corp, în zona coastelor, a mâinilor, a degetelor de la mâini și a picioarelor. Toți agenții care mă loveau erau bărbați. Unul dintre polițiștii cei tineri mi-au scos adidașii, după care agenții m-au lovit cu tomfele peste tălpi. Eu le ceream să înceteze, iar polițistul mai în vârstă mi-a replicat că dacă nu îmi cer scuze, nu se vor opri. Eu am întrebat atunci pentru ce să îmi cer scuze. Rețin că m-au întors și pe burtă, continuând să mă lovească și, la un moment dat, mi-au scos cătușele […] La un moment dat, pentru a se opri, mi-am cerut iertare de la polițiști, obligat practic de aceștia”.

Şi, ca să înţelegeţi abominabilul faptelor acestor neterminaţi cu chipiu, anchetatorii au consemnat că:

“Şeicaru Viorel a urinat pe victimă, mai exact pe brațul său stâng și pe tricoul pe care îl purta, spunându-i în același timp „vezi, mă, ce poate să facă poliția română?”.”

Să nu credeţi că sunt cazuri singulare. Colcăie România de neterminaţi din ăştia despre care nu ştii în slujba cui sunt.

Aşa că ce afirmă “Paraziţii” în albumul “Antimiliţie”, citez: “Dacă mă-ta-i curvă şi tac-tu comunist, fă-te poliţist, da, fă-te poliţist”, e cam trista realitate a unor neterminaţi educaţi de alţi neterminaţi să fie şi mai neisprăviţi. Dar pe banii noştri.

Şi, gata!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.