Emil Boc acuză că „sunt unii” care-i fură „proiectele de dezvoltare” şi le tranformă în petiţii. Uneori, chiar de două ori pe zi, fac şi eu proiecte de dezvoltare a la Boc

Înghesuit rău de către societatea civilă din Cluj pe tema hidoşeniilor de Urbanism de Cumetrie din municipiu, Emil Boc ripostează ca Vodă prin lobodă, otova prin otavă, ca să zic aşa, pe înţelesul cosaşilor, şi acuză că se depun petiţii „de către unii” care le copiază din proiectele sale de dezvoltare.

Unu: căcare dezvoltare? Municipiul e o mizerie în materie de dezvoltare.

Doi: care proiecte?

Cică: ”Știți ce am observat eu, în ultima vreme? Domnule, Primăria anunță că face un coridor pietonal de la Gilău până la Bonțida, pe 60 de km, pe malul Someșului, și a cerut primarilor să reglementeze că zona rămâne pentru spațiu velo și pietonal, apare o petiție care zice ”Vreau să faceți culoar velo și pietonal pe malul Someșului!”.

Zău? Păi asta cu culoarul pietonal pe malul Someşului, am dezbătut-o cu Adrian Dohotaru în 2019 la NCN (ideea lui, proiectul lui), înainte de pandemie, pe vremea în care multe dintre hidoşeniile de Urbanism de Cumetrie încă se jucau cu şpăguţa-n plic pe la Biroul de Urbanism din Funăria lui Boc. Iar eu pe Dohotaru nu-l admir, dar acest proiect al lui mi s-a părut extrem de interesant. Aşa că l-am dezbătut. De unde-şi arogă Boc acest merit de dezvoltare urbană?

Păi din tupeul cu care a furat de-a lungul carierei sale proiecte lansate de consilierii din Opoziţie. Ăia lansau dezbaterea, Boc se opunea, venea cu argumente, apoi peste o lună, două, scotea din joben fix acelaşi proiect. Al Lui de data aceasta. A dat cu copy-paste inclusiv la proiecte contracandidaţilor la primărie din campania din 2016

Despre ce vorbim?

Vorbim despre iritările lui Boc că i se arată din ce în ce mai des că umblă în curul gol dar se dă îmbrăcat trendy.

Despre asta vorbim.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.