Anisie: „Doamne, când se va termina cu această pregătire a începerii şcolii în criza actuală din Romania?” Dumnezeu: „Nu în mandatul meu!”

Din nou i-a luat începerea şcolii prin surprindere pe guvernanţi. Din nou sunt surprinşi cu chiloţii în vine, dar şi-i trag repede sus şi neagă vehement. Că de şters, se vor şterge mai târziu – când nu are să-i vadă nimeni.

Ani de zile nu au fost capabili să înceapă şcoala cu toate clădirile autorizate conform legii.

Ani de zile s-au înecat copii în fosele septice ale şcolilor cu buda în curte şi care, conform a treizeci de ani de promisiuni, trebuiau să dispară de mult. Acum nu mai sunt decât vreo 433 de şcoli cu buda-n curte. Mai multe şanse să scape copiii şcolarizaţi şi nu înecaţi.

Ani de zile n-au fost capabili să livreze nişte amărâte de manuale şcolare şi vă aşteptaţi să fie capabili să livreze tablete, sau să fie pregătiţi de şcoală online?

Cine? Funcţionarii statului român care nu au folosit un computer până acum decât pentru Campionatul Naţional de Tetris şi cel de Solitaire? Indivizii care te pun să depui discheta sau CD-ul „online” la Camera 45 de la etajul II la „doamna Smaranda”?

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.