Să înfrângem în alegeri, zic!

Vei pune boticul la promisiunile politicienilor care-ţi rânjesc cald de pe afişe, aşa cum ţi-au zâmbit şi pe bannerele publicitare din alţi ani şi care-ţi zic şi ţi-au tot zis că ai să câștigi numai lapte şi miere cu ei şi numai în bacnote de 100 de lei?

La fiecare scrutin electoral a fost cumva să fie, aşa va fi şi acum: ca, încă din ziua votului, laptele să se niţel covăsească, mierea niţel să fie falsificată și bacnota de 100 de lei să capete valoarea uneia de 50 de lei.

Şi, după alegeri, ce să faci tu, alegătorule-contribuabil, cu laptele covăsit şi mierea falsificată? Să te strici la burtică? Mai bine le tăiem dintre promisiuni, spre binele tău, contribuabilule. Şi bacnota de 50 de lei nu e prea estetică, nu-i mai frumoasă ca design precum cea de 25 de lei?

Dar, stai, că aia nu există! Şi nu vrei ca Guvernul să producă inflaţie tipărind bacnote numai pentru tine, aşa că ia de aici 10 lei, să-ți ajungă, băi, hămesitule!

Şi, păstrează rest, de la ce ţi-a dat Guvernul, un leu și zi mersi că nu te-a încadrat la evaziune fiscală! Că imediat te pune să mai aduci şi 100 de lei de acasă!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.