De ce trebuie apărată Curtea Constituţională a României? Oamenii sunt vremelnici, Instituţiile Democratice ale Statului de Drept trebuie să dăinuie. Asta nu pricep co-autorii tentativei de lovitură de stat din vara anului 2012!

„Decizia CCR este un îndemn la nerespectarea Constituţiei, o instigare la nerespectarea legii şi nerespectarea regulilor.” – mai zice Orban.

Orăcăilelie sale publice sunt un îndemn la nerespectarea unei instituţii democratice a Statului de Drept şi a deciziilor acesteia.

Orăcăielile de acest gen li le-am mai auzit şi când au participat, la ştanga tovarăşilor de Alianţă, Ponta şi Antonescu (PNL şi PSD, de mânuţă), să dea o lovitură de stat în vara anului 2012.

După opt ani, tot setaţi pe nerespectarea instituţiilor democratice ale statului au rămas Ludovic Orban, Klaus Iohannis şi gaşca lor de răspânditori ai acestui tip nedemocratic de mesaj.

Ca şi în 2012, când am apărat Instituţia Prezidenţială, nu pe preşedintele Traian Băsescu, nu-mi pasă cine e acum judecător CCR (sunt acolo şi au stabilit ce au stabilit în unanimitate, inclusiv cei numiţi de PNL şi de către Iohannis). Oamenii sunt trecători şi vremelnici, dar mi se pare INADMISIBIL să instigi împotriva unei Instituţii Democratice a Statului de Drept, aşa cum o fac aceşti neterminaţi ce-şi zic liberali de câteva zile!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.