În timp ce procurorii se trezesc din somnul de frumuseţe numai când îi fluieră la “aport” stăpânii, în timp ce Orban joacă prost rolul de premier, Ţara este jefuită sistematic. Ca de Coronacriză

Vă întreb: Aveţi idee, mandolina Guvernului Klaustrare înţelege ce se întâmplă cu adevărat în ţară? Că omul pare total abulic, din alt film. E conştient de cum lucrează mafia politico-securisto-economică (transpartinică) folosindu-se de mult prea gonflatul său ego din acest film în care el se crede premier? E informat şi chiar înţelege care este situaţia economică actuală şi care sunt implicaţiile acţiunilor şi declaraţiilor sale pe termen mediu şi lung? Are o idee cu privire la sufocarea mediatică planficată care i se aplică populaţiei? Ştie cineva: Cei care îl înconjoară chiar îi explică onest ce se întâmplă în ţară? Îi explică cum se fură? Vor să o facă? Pot să o facă? Ascultă? Înţelege?

Eu cred că joacă prost un rol care nu e al lui. Că în filmul acesta prost, care se joacă în România ultimilor 30 de ani, a fost întotdeauna un rol de umplutură (la categoria de generic “şi alţii”), căruia i s-a dat acum aparenţa de rol major, în situaţie de criză, să se poată scăpa mai fără emoţii de el atunci când se va schimba distribuţia. De altfel individul îşi joacă extrem de netalentat rolul de prim ministru, chinuit, cu gesturi care nu-i aparţin, cu păruţul răruţ prea uns şi prea dat peste spate, stângaci ca un Dinu Păturică în costumul parcă purtat de altul.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.