STATUL NU E AMICUL DEMOCRAŢIEI. Aşa că nu-l invitaţi să decidă ce înseamnă libertate de exprimare. Că e “tănănău” şi iute doritor de pumn în gură!

Nici mie nu-mi plac multe “tembeliziuni” de ştiri, multe făcături de site-uri de ştiri la care se prefac că lucrează “funcţionari” şi “boschetari” de presă (nu jurnalişti), nu-mi place justitiarul.ro şi alţi indivizi pe care îi consider extremişti cu site-uri extremiste. Site-ul justitiarul.ro este detinut de Marius Albin Marinescu din Sibiu, dovedit ca fiind fost colaborator al Securităţii urmare a unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ce dateaza din anul 2008. Decizia a fost contestată, însă Înalta Curte a decis că rămâne definitivă în 2010. Şi aceasta este o altă discuţie, despre câţi foşti şi actuali ai fostei şi actualelor “securităţi” se joacă de-a “informatorii” de opinie.

Până una alta, blamatul individ de la justitiarul.ro, a făcut posibil, prin materialele pe care le-a scris, să se deschidă dosarele penale pentru Iohannis şi familionul şi modul în care au obţinut ilegal nişte case şi foloase necuvenite prin fals şi uz de fals. Este că acum închiderea site-ului justitiarul.ro, pe motiv de “fake news”, seamănă a un bun pretext pentru o meschină răzbunare?

Şi cine a decis că exprimarea unei opinii contrare autorităţilor este fake news? Păi Grupul de Comunicare Strategică (nişte miliţieni şi un foarte prost gestionar al situaţiilor de urgenţă) plus servilul dovedit Sorin Grindeanu.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.