Mai vedem corupţia de corupţi? (trânte GRECO-române)

Profitând de starea de urgenţă, Guvernul Mandolină – şi de la acesta în jos până în prefecturi, primării şi alte zone deciziţionale în achiziţii, a decis că nu e cazul să mai comunice cu “populimea” şi, mai ales, cu presa, înăsprind termenele de răspuns din Legea 544 – care şi aşa erau de o tristeţe iremediabilă în ceea ce priveşte modul în care decidenţii înţeleg să răspundă cu privire la cum cheltuiesc banul public.

Cum v-am mai zis, vampirii aceştia bugetari treziţi la viaţă (resuscitaţi aş zice) de ştampila noastră tot din patru în patru ani, confundă viaţa pe bani publici cu viaţa lor personală.

Este vorba despre corupţie, tema cu care au măturat PSD de la putere pe tot parcursul anului 2019, dar nici Guvernul PNL, nici şleahta de #rezistaci, #misecuvini, #uniţisalivăm, #postaci nu mai invocă îngrijorările GRECO, deşi organismul UE avertizează asupra riscurilor crescute de corupție în perioada pandemiei și invită autoritățile la transparență maximă. Care, la noi, a fost anulată prin Ordonanţă militară.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.