Starea aceasta de urgenţă, lăsată pe mâna unor miliţieni ai gândirii, seamănă din ce în ce mai mult cu o lovitură de stat dată pas cu pas

România trăieşte un nou Fenomen Piteşti, iar românilor nu le pasă. Că majoritatea sunt deja spălaţi pe creier, reeducaţi!

Pe balanţa politică avem politica libertăţii individuale şi controlul statului asupra individului (în numele “binele public”), unite de axa la capetele cărora se află. Când “poporul” se aruncă în talerul etatismului, Statul ajunge la control deplin asupra individului şi, inerent, la dictatură. Dictatura există în codul genetic al etatismului. Transformarea poate fi treptată, sporind pas cu pas puterea statului, până la control total. Sau poate fi bruscă, violentă, printr-o lovitură de forţă de tip revoluţie, puci şamd.

Starea aceasta de urgenţă, lăsată pe mâna unor miliţieni ai gândirii, seamănă din ce în ce mai mult cu o lovitură de stat dată pas cu pas. România a mai inovat o lovitură de stat televizată pe care beneficiarii (securiştii, miliţienii şi nomenclaturiştii) au botezat-o revoluţie. Văd că urmaşii nevolnici ai profitorilor din Decembrie 1989 îşi forţează norocul cu propria lor lovitură de stat.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.