Pe ascuns, ca hoţii, guvernanţii României au cerut derogare de la Convenţia Europeană a drepturilor Omului

Poate ne explică şi nouă cineva (Premierul Mandolină al Treilea, Werner „Privesc cu Îngrijorare” Iohannis sau măcar sinistrul acela cu recomandările obligatorii de la Interne, oricine), cum de s-a putut întâmpla ca România să suspende (fie şi temporar), prin derogare, aplicabilitatea Convenției Europene a Drepturilor Omului, fără să-și anunțe cetățenii!?

N-aţi ştiut, că reprezentanţii statului român, în ciuda deselor apariţii televizate de atunci până acum, a omis să-şi informeze cetăţenii, dar, în 17 martie, România a notificat Secretariatul General al Curții Europene a Drepturilor Omului cu privire la activarea art.151 din Convenție. Bine că a consemnat acest lucr agenția France Presse, nu şi agenţia de târâie brâu şi sinecuri numită Agerpres şi nici restul deontologilor echidistanţi din mass media autohtonă!

Ca să înţelegeţi, în numele Insurecţiei Naţionale Împotriva Coronavirusului, guvernul României a decis, fără dezbatere publică, PE ASCUNS, CA HOŢII, să suspende temporar aplicabilitatea Convenției Europene a Drepturilor Omului pe teritoriul său, cu excepția art.2 (dreptul la viață), art.3 (interzicerea torturii, a pedepselor sau tratamentelor inumane și degradante), art.4 parag.1 (interzicerea sclaviei) și a art.7 (interzicerea pedepsirii fără bază legală). Şi pe acestea nu le-au suspendat că, în ciuda apucăturilor lor fascistoide (vezi cazul lui Robu de la Timişoara care aproape a propus îÎNSEMNAREA pe piele a celor aflaţi în carantină), deoarece aceste articole nu pot fi suspendate în nici o împrejurare.

Nu au cerut această derogare de la Convenţie „dictatori” precum Putin şi Erdogan, a făcut-o Herr Werner! Deşi adevărata putere a unei democraţii se demonstrează chiar în vazuri de criză! Drepturile fundamentale ale omului trebuie protejate mai cu osârdie în vremuri de criză – asta dacă eşti cu adevărat garantul Democraţiei şi nu o larvă incipientă de dictator.

Cu atât mai gravă este această derogare cu cât NIMENI nu a avut BUNUL SIMŢ, EDUCAŢIA DEMOCRATICĂ de a aduce la cunoștința cetățenilor acest lucru şi să EXPLICE de ce s-a făcut acest demers, cum sunt afectaţi cetățenii, QUI PRODEST!

Ce anume justifică toată această isterie şi această derogare de la normele Democraţiei?

Deocamdată, în lume, au murit 2.543.190 oameni de foame numai în acest an. Cam 25.000 de morţi pe zi. Pentru asta nu se introduce nici o stare de urgenţă, nici un stat în casă? Ba, da, se introduce spălatul pe mâini. Ca Pilat din Pont!

VEDEŢI AICI CIFRE OFICIALE CARE SUNT CU ADEVĂRAT MOTIVE DE ÎNGRIJORARE, RAPORTATE LA PANDEMIA CU COVID-19

Despre ce inginerii politico-sociale vorbim, de fapt, ce se ascunde în spatele acestei isterii?

Nu ştiu, intuiesc, dar e prea devreme să mă pronunţ. În schimb intuiesc despre ce este vorba cu toată desfăşurarea de forţe din timpul nopţilor noastre (care a debutat luni). Şi tot despre slăbiciunea statului şi lipsă de comunicare vorbim. Înţeleg că ni s-au întors în ţară „valorile” de centură, peştii, şuţii, cerşetorii şi curvele. Nu mai câştigau nimic pe stradă acolo unde se duseseră să infesteze cu „valoarea” lor, aşa că s-au întors la străzile Patriei. Să ameninţe că „dau cu Covidu’n populaţie” dacă nu li se dă de mâncare. E bine ca noaptea să fie străzile de poliţie, jandarmi şi armată la nevoi, şi nu de aceste „valori” naţionale. Mai ales că acestora s-au hărnicit alde Tudorel Toade şi guvernele lui Dragnea să le dea „facilităţi” de pârnaie în numele drepturilor omului, nu şi victimelor lor!

Probabil multe dintre aceste „drepturi” se regăsesc derogate prin suspendarea cerută de către statul român. Dar asta nu justifică neinformarea populaţiei cu privire la ce s-a făcut şi în ce scop.

Toate mizeriile care se fac acum se pun în cârca unui virus nou de către vechii şi ne-eradicaţii viruşi care omoară de 30 de ani România: corupţia, hoţia, pila, cunoştinţa, relaţia, mi se rupismul, autoritarismul şamd (mai identificaţi şi voi)…

PS: Lumea trebuie să stea în casă o vreme pentru a da timp să-şi revină şi să recupereze, să nu fie copleşit de COVID-19, acest sistem sanitar din România pus la pământ şi jefuit sistematic de către „Dumnezeii medicali” în cârdăşie cu politicienii noştri timp de 30 de ani. Apoi trebuie să ne apucăm de treabă să refacem economia. Inclusiv procurorii care ar trebui să intervină. cu dosare penale prin care să ne arate ce s-a făcut cu banii hoţiţi dimp de 30 de bugete naţionale Asta dacă nu sunt slugile politicienilor.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.