Asociaţia „victimelor” lui Liviu Alexa, de la „Cooperativa de Presă”, la Asociaţia „profesioniştilor” „dă presă” din judeţul Cluj

Deci? Credeţi că m-am trezit eu într-o bună dimineaţă şi mi-am zis: a, ia uite avem o Asociaţie a Profesioniştilor de Presă din judeţul Cluj… Dar cine mai sunt şi papagalii aceştia? Păi, ştiam exact cine sunt în marea lor majoritate. Nu întâmplător le spun cum le spun şi nu dau doi bani pe toată agitaţia lor „deontologică”.

Cine se ofuschează în numele „deontologiei”: Remus Florescu, Cosmin Puriș, Tiberiu Fărcaș, Horea Șoica? Ha-ha, unul dintre ei a furat banii APPC, altul este un facturierist notoriu, căzut inclusiv pe interceptări într-un dosar de corupţie cum încasa bănuţi de la corupt… Decât să se ofuscheze, mai bine s-ar uita pe datele de mai sus şi mi le-ar cere pe cele din ultimii ani. Şi s-ar întreba cum de mass media a intrat în topul instituțiilor corupte, pe un bine meritat loc patru – în fond, ne-am auto-flatat mereu ca fiind “a patra putere în stat”.

Ia să ne uităm noi la ce grad de manipulare aveau pe când erau simpli „corespondenţi” şi să ne întrebăm cam cu ce năravuri s-au dus mai departe majoritatea dintre ei pentru a deveni „profesionişti”.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.