Abuzul cu fonduri europene pe înţelesul danhabarniştilor

Aşa că SE CERE (autorităţilor competente ale statului, nu partenerilor acestora) să ne răspundă dacă nu cumva conflictul de interese, pe care am făcut demonstraţia mulţimii livide de mai sus, nu se transformă în fraudă? Frauda fiind, conform articolului 18 din Legea 78 din 2000: “prezentarea de declaraţii sau documente false, incorecte sau incomplete, care are ca efect deturnarea sau reţinerea incorectă de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele gestionate de Comunităţile Europene sau în numele acestora”.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Abuzul cu fonduri europene pe înţelesul danhabarniştilor

 1. fosile zice:

  Scuze că nu-s la subiect, dar la ziar nu-mi ia comentariul.
  Inclin să cred că n-ai verificat ce a scrie Florin Moldovan în articolul privind adăpostul lui Radu Termure.Păi să vedem, Omul periculos n-a născut el cei 850 de cîini din adăpost ci i-a adunat de pe străzile Clujului.Si culmea, s-a chinuit singur să-i intreţină, căci autorităţile locale i-au făcut numai probleme.Chiar mă gîndeam ce fac pentru oraş asistaţii care vor neaparat locuinţe sociale?
  De 20 de ani Termure încearcă să determine autorităţile locale să aplice legea privind sterilizarea animalelor de companie.Si…nimic.Toate adăposturile din Cluj adună cîinii abandonaţi, nu numai Termure şi mereu mai sînt.Făgetul e plin, Hoia, prin oraş şi împrejurimi.Ce fac autorităţile locale şi judeţene? Ce au făcut şi pînă acum.Nimic. Probabil că ( nu afirm că nu ştiu sigur, dar se poate verifica) învîrt nişte bani europeni veniţi pentru cîinii fără stăpîn, dar lasă pe alţii să se ocupe de ei.
  Consider că, domnul Florin Moldovan, autorul articolului ar trebui să revină cu nişte precizări privind implicarea autorităţilor locale şi judeţene de pînă acum.Să caute cauza, nu efectul, nu buboiul care acum s-ar putea sparge şi eventual să vină cu propuneri, cu idei de rezolvare a problemei.
  Cred că trebuie să-şi ceară scuze.

  • Sare'n Ochi zice:

   dar exact asa este construit materialul. ca nu i-a nascut Tarmure. ca a fost lasat singur. cand le-a convenit autroritatilor l-au pupat in cur. samd. dar omul este azi depasit si cam dus cu capul. asa ca autoritatile ar cam treb ui sa-si faca datoria. numai ca: autoritatile sunt de cacat ca de obicei. daca le-a facut cineva treaba, s-au multumit doar sa constat si nu s-au pregatit pentru situatia in care acel cineva nu va mai putea face nimic, va inebuni, isi va lua lumea in cap, va muri samd. ca tot ceea ce se intampla in Cluj, totul e reactiv. iar autoritatile nu s-au implicat cu nimic. asta am tot scris. sunt materiale ajutatoare cu link activ pentru cine vrea sa le studieze.

   • fosile zice:

    Dacă n-ar fi fost aprecieri gen-Omul e periculos, ce face poliţia, ce face SRI-ul.
    Omul e nebun, etc.n-aş fi comentat.
    Cred că au lăsat situaţia ( autoritţile locale etc.) să degenereze în speranţa că fiind alegeri şi nenumărate altele politice, vor fi trecute cu vederea.
    Il cunosc personal, din fragedă tinereţe pe Termure şi pot să spun că nu e nebun sau, cum zici şi tu, cam dus, sau nu mai dus decît alţii care nu s-au luptat permanent ,pînă la urmă şi pentru noi toţi. E doar obosit.Rupt de oboseală, de şicanări, de singurătate în lupta cu toţi.
    Interesant e că toată lumea are păreri cu privire la condiţiile cîinilor de acolo, dar nimeni n-are soluţii şi, culmea umanismului, nimeni nu se întreabă ce viaţă are Radu de atîta amar de timp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.