Re-evaluat, mitomanul şi plagiatorul Victor Viorel Ponta încearcă un take-over al PSD. Cu complicitatea noului „Căcărău” al politicii dâmboviţene, Sică Orban Mandolină

Poate aţi uitat cât de greu a fost debarcat de la putere acest individ. Poate aţi uitat cine este artizanul Uniunii Social Liberale şi al tuturor acţiunilor îndreptate concret, parşiv şi concertat împotriva fundaţiilor tuturor instituţiilor statului de drept. Cel care declara, senin, că nu are Puterea până nu încalecă Justiţia. Cel care l-a pus pe Dragnea să fure voturi la Referendumul din 2012. Furt soldat cu un dosar penal şi un proces de la care a pornit, de altfel şi cearta dintre cei doi, Dragnea realizând că e pe cale să devină ţapul ispăşitor al Mitomanului. Ceartă care a însemnat debarcarea, la primul pretext (#Colectiv), a lui Ponta, atât de la guvernare, cât şi din PSD, dar şi declinul politic al lui Dragnea, soldat cu încarcerarea sa.

Cu neruşinare, Dragnea s-a folosit de PSD ca să-şi salveze pielea de temniţă. S-a considerat îndreptăţit, în fond, nu furase „la 2012” pentru el, ci pentru beneficiul şefului său de partid şi al aliatului său de guvernare, Partidul Naţional Liberal. Ce credeţi că va face Ponta cu PSD dacă îi va reuşi acţiunea de take-over a acestuia prin intermediul „grindenismelor” de genul Alianţa Pro-România – Trădătoriceanu, sprijinul re-evaluatului PNL şi cu şobolanii care părăsesc corabia partidului de guvernământ? La ora aceasta, toate partidele şparlamentare joacă în interesul politic al lui Victor Ponta, crezând că îşi joacă propria carte politică. Vai de steaua lor!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.