Adevărata “cetăţuie” a Clujului lui Boc şi Tişe este muntele de gunoie de la Pata Rât. Acolo ar trebui să-i prindă fiecare răsărit de soare

Aşa îşi plătesc doar filme de propagandă cu răsărituri de soare pe Cetăţuie, dar adevărata “cetăţuie” a Clujului lui Boc şi Tişe este muntele de gunoie de la Pata Rât. Acolo ar trebui să-i prindă fiecare răsărit de soare, până rezolvă problema.

Fiecare răsărit de soare ar trebui să-i prindă cu nasul în eşpamentul blocajelor din traficul orşului, respirând cel mai curat aer din Galaxia cunoscută.

Fiecare răsărit de soare ar trebui să-i prindă navigând pe Someşul navigabil, sau măcar pe hidrobicicleta-răţuşcă şi dând la furcă la mareea de alge care sufocă luciul apei. Aşa, modern, ca toate “modernităţile” promise din gură timp de 16 ani şi niciodată rezolvate până la capăt.

Fiecare răsărit de soare ar trebui să îi prindă pe toţi politicienii noştri şi pe sponsorii lor, oamenii cu interese de afaceri locale, pe străzile Oraşului, încercând să creioneze o strategie şi un viitor pentru acesta, nu numai cum să-l mulgă cât mai eficient de bani, apoi să-l abandoneze ca pe un ambalaj stors de conţinut.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.