Măi, dragă instituţiile de forţă ale statului, că lui Emil Boc i s-o fi urcat la cap adulația altor debusolați, nu credeți că e cazul să-i dați vreo două palme, măcar contravenționale, să-l treziți la realitate?

Prin educaţia pe care o are şi o dă mai departe, cetăţeanul român este în situaţia melcului care vrea să fugă de-acasă. Este clar că despărţirea de trecutul naţionalist-securist al Partidului Comunist Român nu se poate face fără educaţie. Dar cine îi mai educă pe cei care ne educă? Când educaţia se face cu “educaţii” activiştilor şi securiştilor PCR, România nu mai are nici o şansă. Educaţia trece, apucăturile rămân.

Salut, sunt Victor Lungu şi vă spun că România va pieri din indiferență. Politicienii se vor uita la România cum se descompune, om cu om, alungat în afara granițelor, sau ucis din indiferența unui stat boulean cu funcționari bouleni. Dar nici cetăţeanul care se uită de 30 de ani ca la Poarta Nouă la toate nemerniciile făcute pe banii şi munca lui, fără să ia atitudine, nu este mai breaz.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.