Spectacol emoționant la Untold: un DJ a proiectat fotografia Alexandrei Măceșean, a fluturat un steag al României și „discotecarii” și-au aprins luminițele. Frumos, dar superficial. Doar spectacol!

Iar noi ar trebui să avem „vibe” la vibe-ul anti-empaticilor strânși să facă circotecă la Untold: la 50, 100, 200 de metri de Spitalele din Cluj-Napoca. Ei dansează „în liniște” pentru Alexandra și ne înjură gros pe noi când le spunem că sunt groși în obraz și lipsiți de educație când acceptă să se urle după miezul nopții până în zori sub geamul spitalelor (inclusiv al Oncologiei), când le spunem că Legea se respectă și se aplică chiar și când e vorba de lucruri mărunte ca păstrarea liniștii și ordinii publice, că nu există derogare de la aceasta și că atunci când acceptă pentru propriul lor maț și propria lor bucurie de moment să o încalce nu mai au nici o legitmitate să se agite în stradă că politicienii își bat joc de aceasta: SUNT COMPLICI. Și nu există termene de comparație ca în nemernicia de a alege „răul mai mic”. Răul este unic, indivizibil, incomparabil și produce aceleași efecte, indiferent de cantitate.

Ne înjură și ne spun, în cel mai fascistoid și comunistoid mod cu putință: „nu-ţi convine, cară-te!” Din propria casă numai fasciștii au „cărat” către lagărele de exterminare și comuniștii către gullag-uri. Tot cu scop de exterminare și reeducare, din cauză de „nu-ţi convine”. Acest tip de needucați, neterminați și neisprăviți „au dansat în liniște”, „empatici” cu Alexandra. Și noi trebuie să simțim vibe-ul și să scriem zoaie lacrimogene, nu să arătăm fariseismul și ipocrizia acestora!? Cum ziceam: de-un leu dat unei bătrâne pe stradă, de-o lacrimă vărsată la finalul unui film, lumea se consideră egală cu sfinţii… Sunt jurnalist, nu pupincurist!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.