Faceţi festival dragilor, puneţi muzica atât de tare până vă explodează timpanul, dar faceţi-o în cadru legal. Şi nu uitaţi că drepturile personale se întind numai până acolo unde nu le încalcă pe ale altora!

Aş dori să discutăm despre lejeritatea cu care, pe perioada celor patru nopţi ai acestui “festival” de muzică pe stick, legea este călcată în picioare de către chiar cei puşi să o aplice şi să vegheze la buna ei aplicare. Despre Legea 61 care este încălcată, in integrum, de către autoritățile clujene, de cinci ediţii. Despre “Legea ordinii şi liniştii publice” şi “derogările” făcute de la ce prevede aceasta. Nu există derogare de la această lege, dar noi, cei care ne plângem degeaba, suntem striviţi pur şi simplu de lăcomia de imagine a lui Boc, în complicitate cu lăcomiile celorlalți: a festivalierilor care-și umplu auzul, mațul şi vena, a organizatorilor care-şi umplu teșchereaua şi a sponsorilor care-şi fac vânzările.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Faceţi festival dragilor, puneţi muzica atât de tare până vă explodează timpanul, dar faceţi-o în cadru legal. Şi nu uitaţi că drepturile personale se întind numai până acolo unde nu le încalcă pe ale altora!

  1. fosile zice:

    Păi da, că nunțile trebuie să se termine la ora 12 ( 24), să nu deranjeze vecinii.Dacă dau muzica mai tare și mă reclamă cineva, plătesc amendă.Dar ăștia care deranjează un oraș întreg sînt lăsați să-și vadă de treburi.
    Sînt de acord că tinerii trebuie să se distreze, dar prin restricționarea populației autohtone, care nu sînt puțini.
    Sper să se termine demenția asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.