Întoarcerea la Evul Mediu. PSD a tocat banii de pensii şi-acum ar arunca pisica moartă a asistenţei sociale în cârca contribuabilului român

Lăsând la o parte că multora dintre cei apţi de muncă nu le ajung banii să se întreţină pe ei de pe o lună pe alta, mă întreb ce vor face cei fără copii, sau cei care îşi pierd copiii înainte de vreme, că se întâmplă şi astfel de tragedii, nu numai cea de a vota numai asistaţi mintal în Şparlamentul României!?

Într-o familie normală, nu se pune problema de a-ţi îngriji părinţii din obligaţie. Iar într-o familie unde părintele sau copilul e un needucat egoist, nu rezolvi nimic prin lege. Şi, chiar aşa, care este obligaţia copiilor faţă de părinţii abuzivi, unii dintre ei violatori psihici şi chiar fizici ai propriilor copii, ai propriei familii?

Să legiferezi emoţia şi ajutorul autentic este o dovadă de mârlănie, de mentalitate de Ev Mediu. De individ care toacă alocaţia copiilor la crâşmă, apoi aşteaptă să vină statul să-i oblige copilul să îl întreţină şi la bătrâneţe. Vorba aia: cum îi educi, aşa îi ai… Nu trebuie nimeni să oblige un copil să îşi întreţină părinţii. Iar pentru copiii alungaţi de politicile de mizerie ale acestor politicieni prin străinătate nu cred ca are valoare legea. Şi, chiar aşa, cu ce bani se vor deschide procesele „de întreţinere”?

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.