Vă e cald cu dinţii în gură şi vreţi să vă „răcoriţi” la un protest spontan, neautorizat? De azi e posibil ca „Organul” să vă răcorească cu pulanul

Atât de mult au tăcut “imparţialii şi încrezătorii” încât azi sunt pe cale de a nici nu mai putea vorbi, că le va pune, neletal, bocancul în gură “Organul” abilitat să aplice: „procedee de autoapărare sau imobilizare, cătușe sau alte mijloace care permit imobilizarea membrelor superioare și/sau inferioare, denumite în continuare mijloace de imobilizare; mijloace neletale; arme albe și de foc, mijloace adecvate”.

Există, totuşi o comprensaţie, introdusă în lege de către blânzii de la UDMR: imobilizatul îl poate obliga pe “Organ” “să adopte măsuri adecvate pentru acoperirea feței și a mijloacelor de imobilizare”. De parcă o desfigurare corespunzătoare a feţei în timpul imobilizării mai poate duce la identificarea făptaşului?! Asta denotă lipsă de încredere în profesionalismul “Organului”… Să fiu în locul Sindicatului “Organului” aş acţiona în judecată Uniunea Democratică a Maghiarilor din România pentru “jicniri” şi alte “proferări” de îndoială în seriozitatea muncii ce va fi depusă.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.