Sunt Victor Lungu, redactor șef al Ziar de Cluj și vă îndemn să mergeți la vot. În ce mă privește, am să încerc, prin votul meu, să-l trimit pe Traian Băsescu în Parlamentul European. Să le stea birocraților ca o sulă în coaste

Să vă fie clar: dacă măcar o dată ar fi fost SINCERI în demersul lor față de noi, „populimea”, renunțau de multă vreme la liste și ne propuneau indivizi, nu liste de indivizi în care să ne punem speranța, flancați de deșeuri cu față umană! Sau, măcar încercau să-și organizeze alegeri interne cu dezbateri publice. Și așa să ne propună o listă: cu un an înainte de oricare scrutin care presupune o listă.

Dar n-au făcut-o, nu o vor face. Că, pe liste, în poziții eligibile se ajunge, cu mici excepții, prin plată. Bani, mulți bani, influență, trafic de influență, într-o totală lipsă de transparență.

Iar cei din partidele care încă n-o fac sunt prea buimaci ideologic, vai de capu lor!

Îl votez pe „Băsea” nu că ar fi înger, ci că știu sigur că le va sta sulă în coaste tuturor papagalilor din Parlamentul European și v-a ști să scuture lucrurile bine pe acolo. Și poate iese ceva bun. Căci e un animal politic.

No, hai la vot!

Și, gata!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sunt Victor Lungu, redactor șef al Ziar de Cluj și vă îndemn să mergeți la vot. În ce mă privește, am să încerc, prin votul meu, să-l trimit pe Traian Băsescu în Parlamentul European. Să le stea birocraților ca o sulă în coaste

  1. Greva_fiscala zice:

    Basea forever! Singurul om politic pe care-l mai are Romania, din pacate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.