Balamaua UDMR nu scârţâie şi n-a scârţâit în nici o guvernare

Voi încerca să vă explic de ce, de data aceasta, Kelemen Hunor are dreptate: care lider, care Opoziţie, ce majoritate? Liberalii se duc pe mâna Primului Voiajor al Ţării, un ins care crede că îngraşă porcul electoral în ajun de alegeri, apoi dispare, previzibil, într-un concediu sau o vacanţă până înainte de prezidenţialele din iarnă. Dacian Cioloş şi-a falsificat viaţa, iar Băsescu nu mai poate face nimic, a expirat.

Este clar că cine a pus întrebarea, a pus-o degeaba: Uniunea Democratică a Maghiarilor din România guvernează până se sfârşeşte guvernarea, apoi o ia de la capăt, în funcţie de cerere şi ofertă. Din punctul acesta de vedere, UDMR este clar partidul economiei de piaţă.

Bine, din vasta experienţă de de curvăsărai politic a UDMR, putem bănui şi că Kelemen Hunor şi-a răspuns propriei întrebări, cât să priceapă Liviu Dragnea că ar mai fi nevoie să mai sară către această formaţiune politico-culturală cu unele mici favoruri. Care or fi fiind acestea vom afla din alte declaraţii şi luări de poziţie.

Aşa că declaraţia noului ţucălar al lui Viktor Orban este în acord cu interesele UDMR de a continua participarea la guvernare.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.