Bietul procuror ceauşist Augustin Lazăr! Şi el a fost o victimă a legilor ceauşiste, nu numai victima sa, Iulius Filip…

Cum ar veni, dacă a picat manipularea de gen: Bietul procuror ceauşist Augustin Lazăr! Şi el a fost o victimă a legilor ceauşiste, nu numai victima sa, Iulius Filip…, trecem la asta cu confuzia. În fond ar cam fi justificată că şi Tudorel Toader, pentru a-şi justifica una dintre măgăriile făcute Justiţiei, l-a indicat pe Augustin Lazăr ca fiind cel care i-a clasat un dosar penal lui Klaus Iohannis, preşedintele în exerciţiu. Când colo, s-a dovedit că era vorba despre o confuzie de nume: un procuror pe nume Cristian Aurel Lazăr ocupându-se de clasarea respectivului dosar. Aşa că se poate profita, că la noi nu mai judecă nimeni dincolo de titluri, iar ura de apartenţă la tabără o înlocuieşte pe cea de clasă. Aşa că acum avem şi cei doi „Lazari” de la Aiud”. Să se “dumirească” tot omul de bine din start: “Băi, dar ce de confuzii intenţionate fac ăştia cu Augustin Lazăr! După confuzia cu Lazărul din Alba, iată şi confuzia cu Lazărul din Aiud”.
Acum că Augustin Lazăr îi este necesar sistemului securistic din România, noi trebuie să fim înţelegători cu condiţiile din epocă, cu bla-bla-bla-urile tehniciste ale legilor de atunci şi să-l iertăm că nu avea ce face, săracul de el – în ritmul acesta al dezinformării, azi, mâine parcă-l vedem pe acesta victimă, nu pe Iulius Filip! Asta îl face mai puţin procuror ceauşist pe Augustin Lazăr decât pe Norica Nicolai, sau Monica Macvoei, de exemplu!? Nu mai există nici o ruşine, nici o jenă în a demonstra partea curată de care poate fi apucat un rahat pentru a fi mâncat?!
Iar cei care s-au apucat să pună declaraţiile lui Iulius Filip pentru Memorialul Durerii în cârca lui Augustin Lazăr, sunt la fel de imbecili ca şi cei care se grăbesc să-l exonereze pe acesta de povara OBEDIENŢEI şi CARIERISMULUI!
Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.