Tudor Chirilă, un megatalentat care pute de needucat ce e

Cică ieri, actorul Tudor Chirilă ar fi fost implicat într-un incident în fața unui hotel din Piața Charles de Gaulle din Capitală. Conform polițiștilor chemați la fața locului, bărbatul cu care a avut disputa şi pe care îl cunoştea de mai mult timp, susține că a fost lovit. Polițiștii au deschis un dosar.
Nu mă miră. Cu băiatul acesta care se dă curat și uscat am avut și eu o altercație spre sfârșitul lunii mai a anul 2006. Pe atunci era încă solistul trupei Vama Veche.
Tudor Chirilă, a provocat un scandal în plin centrul Clujului, în fața barului de noapte Diesel. Pe Paul Niculescu, redactorul șef al publicației Monitorul de Cluj, l-a lovit cu pumnul în față și l-a tâlhărit de telefonul mobil pe care, ulterior l-a și distrus. Pe mine m-a agresat și m-a tâlhărit de aparatul foto, pe care ulterior mi l-a și distrus. Pe atunci eram director editorial la Monitorul de Cluj.
Toate acestea s-au petrecut în jurul orei 3, sâmbătă dimineaţa, când Chirilă a ieşit din barul de noapte, însoţit de o tânără pe care o agățase atunci – că aia a dispărut din peisaj imediat ce a pornit acesta scandalul. Sub pretextul că ar fi fost fotografiat, deşi era în spaţiul public și nici nu s-a întâmplat acest lucru, dar băiatul era cu alcool mult la bord sau, poate, mai rău, fumat – cert e că a năvălit ață la masa la care eram noi, trei ziarişti (era cu noi și Dan Radu, fostul șef al rețelei Monitorul), pe trotuarul din faţa localului, ne-a măturat ce aveam pe masă dintr-o mişcare cu mâna, apoi mi-a sechestrat aparatul de fotografiat care era pe masă, dar apucasem să-l prnd când s-a dezlănțuit el. După care a încercat să plece cu un taxi.
Foarte calm, l-am avertizat pe șoferul taxiului în care s-a urcat că se face complice la tâlhărie dacă pleacă. Între timp Paul Niculescu încerca să sune la Poliție. Taximetristul a înțeles situația, așa că l-a poftit pe Chirilă afară din mașină. Cu tupeu, acesta s-a urcat în următorul taxi. I-am spus și următorului taximetrist ce-l așteaptă, așa că și acela l-a poftit afară. Supărat, în timp ce ieșea din taxi, i-a smuls telefonul mobil din mână lui Paul Niculescu și a luat-o la fugă înspre clădirea Continental, înspre capătul celălalt al pieții, cu noi după el. Cam în dreptul coloanelor l-am prins din urmă și eu am reușit să-i smulg din mână apartul foto, ocazie cu care s-a și deteriorat. Supărat, l-a lovit cu pumnul în față pe Paul, spărgându-i buza, apoi i-a aruncat telefonul mobil undeva în piață, făcându-l praf. Apoi s-a făcut nevăzut, a fugit ca un erou.
Individul a crezut că scapă, dar toți trei ne-am dus la Poliție și am depus în acea noapte denunț penal pentru tâlhărire și lovire. Puteam să-l nenorocim pe prostan pe viață, să mergem pe tâlhărire și lovire până în pânzele albe, dar ne-am mulțumit cu faptul că a fost luat de pe scenă când îi era lumea mai dragă și a fost adus la Cluj la audieri și să se împace cu noi. Ne-am mulțumit să-l vedem milog, cerând iertare, promițând că va fi băiat cuminte și promițând marea cu sarea. Ne-am mulțmit doar cu înlocuirea pagubei produse unu la unu. Fără alte daune.
Dar pentru a ști lumea cam ce caracter are individul, și nu mă miră că s-a ales din nou cu un dosar pentru lovire și scandal în public, era ca un vierme de milog până să semnăm împăcarea. Cum am semnat-o, cum a devenit arogant.
Îmi plac cântecele sale, dar el este un needucat arogant și lipsit de caracter.
Și ar mai fi de povestit câte ceva și despre atitudinea milițienilor de la Municipiu, conduși pe atunci de comisarul Ioan Herdea Rus. Cum au încercat ei să nu ne ia declarații și cum unul dintre anchetatori, nu-i mai țin minte numele, ne-a spus, cu tupeu, că două lucruri nu-i plac: jurnaliștii și taximetriștii în trafic. I-am răspuns atunci, pe loc, că nici mie nu-mi plac papagalii care, pe banii mei, se prefac că sunt polițiști dar, de fapt, sunt milițieni.
LATER EDIT: Îmi zice Paul Niculescu că șef la Poliția municipală era Marcel Bonțidean, iar puțoiașul de la Judiciar care făcea pe deșteptul cu noi răspundea la numele de Mircea Rus.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.