Facebook nu mai este rețea de socializare, ci un joc de strategie

Un joc de strategie gen „Triburile” – cei care l-au jucat, au să înțeleagă despre ce anume vorbesc, ceilalți, pot să se lămurească citind acest material: Triburile – când jocurile on-line transced realitatea (și vițăvercea).

Cum vă scriam mai deunăzi (în materialul „Gheogălsberg” – aka Facebook România), „politicienii români (…) și-au pus haitele de postaci să se transforme în raportaci. Ei nu mai trollează postările incomode, le raportează – și idioții utili ai lui Gheobălsberg cenzurează. Iar un program de computer le suplinește lipsa de inteligență”. Și exact ca în „Triburile”, munca celui raportat este pusă la index pentru 3, 7, 30 de zile, apoi distrusă complet.

Cu forța brută a relei voințe din partea raportacilor și a lipsei de inteligență a programului pus de „Gheogălsberg” în slujba cenzurii, nu te poți lupta. Nici nu este cazul. Am încercat eu și o dată am reușit să scap de banarea pe 30 de zile (s-a găsit măcar un inteligent care să-mi citească și să-mi înțeleagă atunci argumentele) – de data aceasta nu am mai reușit. De atunci, fenomenul raportacilor a luat amploare exponențială, ura politicienilor români față de cuvântul liber este bine servită (inclusiv de umorile personale ale unor prostovani care lucrează pe cont propriu din simplă ură). Și cum undeva în străfundurile a 6, 7 ani de activitate pe așa zisa rețea de socializare este posibil să mai am postări cu cuvinte care încalcă „standardele comunității”, este clar că voi fi extins din joc. Că asta se întâmplă acum: iei „ban” pe chestii de acum 2, 3, 4, 5 ani – atunci erau conforme, azi, după apariția și victoria asupra on-line-ului a naziștilor corectitudinii politice, nu sunt; iar idioții utili ai lui „Gheogălsberg” nu și-au programat Golemul să facă distincție între timpul prezent și cel trecut.

Deci, cum am părăsit „Triburile” este cazul să părăsesc și această pseudo-rețea de pseudo-socializare. Citiți cu atenție materialul la care v-am făcut trimitere mai sus și veți înțelege că nu mai există nici o șansă pentru libertatea de expresie, libertatea de cuvânt și libera exprimare în acest lagăr de concentraționar de așa-zisă socializare. Lăsați-i pe „senini”  să-și ia gâții între ei.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Facebook nu mai este rețea de socializare, ci un joc de strategie

  1. Pingback: gheogal – fairplaybl

  2. Pingback: REZON!!! | Pe scurtătură

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.