Haideți să le dăm amnistia, dar la pachet cu lustrația. Să-și ia ce au furat și să nu-i mai vedem niciodată pe la butoanele puterii

Nu-l mai blamați pe Dragnea că se zabte ca viermele în cârlig să-și dea amnistie, o grațiere ceva. Că el în Teleorman are foarte mulți copii de hrănit. Ce-i drept, nu sunt cu toți vii, dar, spre deosebire de peste 60% dintre români, au votat.

Și, în nici un caz, nu au votat ca să le stea tătucul în închisoare din cauza unui fleac de 108 mii de lei prejudiciu la stat și că a deranjat din somnul de veci un mizilic de 1,5 milioane de teleormăneni la referendumul din vara anului 2012…

Nimeni n-ar mai comenta atât de vehement dacă Dragnea ar fi băgat la bulău pentru cum și-a făcut viloiul de neam prost din infimul slariu de veșnic bugetar, sau despre cum a privatizat TelDrum. Dar asta ar însemna repopularea pușcăriilor Patriei cu întreaga funcționărime din Teleorman (inclusiv procurori, polițiști, judecători) – ceea ce ar presupune o supraaglomerare a acestor pușcării și, în consecință… o grațiere.

Și la fel e în toate județele Patriei. Din toate acestea, pe lângă mafiile politico-economice locale, ar trebui să ia drumul pușcăriei fix cei chemați să vegheze să nu se întâmple hoțiile și abuzul și să pedepscă dacă s-au produs. Dar nu o fac.

În plus, pe lângă Dragnea și ai lui, bălesc pe margine să se întâmple minunea modificării drastice a Legilor Justiției, mimând rezistența, 99% dintre cei aflați chipurile în Opoziție.

Este evident că orizontul de așteptare al politicienilor și capitaliștilor de cumetrie care-i sponsorizează este blocat la nivelul nevoii de amnistie generală.

Nu va fi liniște în România până când clasa aceasta de îmbogățiți de la lovitura de stat peste Revoluție nu-și vor pune prezentul și viitorul la adăpost de mâna lungă a Legii.

Poate (și zic poate, să nu mai sară la comentat degeaba toți asistații mintal ai netului) ar fi momentul să cântărim dacă nu este cazul să ne obișnuim că ne-au furat 27 de ani ca niște deșeuri cu față umană cu sunt și să le facem cadou ce-au luat de la noi cu japca. Da, dar la pachet cu lustrația: nici să nu-i mai vedem vreodată la butoanele puterii.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul!, Ghinion 100% și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.