I se spunea “Violatorul” și a fost surprins în flagrant în timp ce viola o fetiță

… dar din jandarm responsabil, l-au făcut polițist și mai onorabil. Iar colegilor săi le-au trebuit patru zile ca să-l recunoască în poze!

Ca să ne lămurim cu privire la practicile statului mafiot în care s-a transformat România sub indiferența votării unui așa zis “rău mai mic”, trebuie să înțelegem parcursul acestui individ de la jandarm la polițist la “Rutieră”. Colegii de la “scârbiciu” îl alintau zicându-i „Violatorul”, că era de notorietate faptul că năvălise într-o casă peste o femeie cu intenția de a-i explica pe viu faptul că copiii nu se fac prin polenizarea florilor de către albine. Apoi, prin anul 2016 niște polițiști de la Secția 18 Poliția Capitalei l-au surprins în flagrant în timp ce viola o fetiță!

Și? Fetița a rămas cu traumele, iar dosarul deșeului cu față umană a fost preluat de Departamentul de Control intern, loc în care a și „murit”.

De ce? Poate aflăm ceva de la “intervalul oral” care ne este ministru de Interne.

Dar privilegiile ne-omului erau doar în formă continuată. În 2010 fusese deja transferat de la Jandarmerie la Poliția Rutieră, în condiţiile în care toate posturile la Poliţia Română erau blocate – așa aflăm din materialele de presă.

A cui pilă este acest “Violatorul”? Asta trebuie să răspundem acum dacă vrem ca astfel de dezaxați să nu ne mai aibă la îndemâna poftelor lor – indiferent că sunt pedofili, politicieni sau înalți funcționari publici.

Ni se spune acum de către cei de la Interne că este vorba despre un “caz izolat”. Nici nu vreau să știu câte astfel de cazuri “izolate” mai există printre oamenii lui „Lex et Honor” – cu voia și cu știința unor „cadre” superioare pe linia ierarhică.

În loc să coafeze legi și ordonanțe, Guvernul ar face bine să ia târnul și să rânească în propria ogradă. Să ne lase cu pedepsele sporite pentru ultraj și să umble la educarea milițienilor din dotare, să-i transforme în polițiști, jandarmi șamd – nu în bătăuși. Că infractor la infractori își dau în cap pe stradă – și, din păcate, nici nu mai știi care e “organul” și care e interlopul.

PS: Dumitru Coarnă, șeful sindicatului al cărui membru este pedofilul din lift, a scăpat pe tubul catodic un porumbel: omul a ajutat mult ”niște generali care și-au construit vile de curând”… În România mafiotă pedofilii ajută generalii, iar generalii ajută borfașii.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.