Gheobălsberg, aka Facebook România

Am fost blocat din nou pe contul de FB, pentru 7 zile, pentru un link de la un material jurnalistic care conține următoarea frază (“neconformă cu standardele comunității”), enunț bazat pe statistică: “Despre clujenii mitomani, culturnici, ignoranti si provinciali. Despre cei ce urineaza si defecheaza in ganguri. Despre clujenii ce inca ii vor morti pe „poponari”, „bozgori” si „ciori”. Peste o suta de mii de clujeni NU citesc nicio carte”.

Nu știu ce “standarde” “comunitare” încalcă, dar materialul nici măcar nu este un material scris de mine.

Dar, un raportac a raportat și idioții utili de la FB România au blocat pagina.

Au pus un program să facă acest lucru (se ascund în spatele acelui program, deși le-am scris, în mare, exact ce scriu și aici) – și ei s-au spălat pe mâini, fără să realizeze că sunt slugile cenzuratoare ale unor politicieni români care și-au pus haitele de postaci să se transforme în raportaci. Ei nu mai trollează postările incomode, le raportează – și idioții utili ai lui Gheobălsberg cenzurează. Iar un program de computer le suplinește lipsa de inteligență.

Bine că “comunitatea” lui Gheobălsberg are ca “standarde” “de comunitate” decapitările în direct și paginile care propovăduiesc pedofilia.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Gheobălsberg, aka Facebook România

  1. fosile zice:

    Cred că te-ai autocezurat cînd ai spus că 100 000, nu citesc.Eu cred că sînt mult mai mulţi aceia, avînd în vedere scuza că…găsesc pe internet ce-i interesează.N-are importanţă că ce găsesc acolo poate fi doar ce zic sau interpretează altcineva.
    In ce priveşte FB, bucură-te! Inseamnă că eşti incomod.Deci spui adevărul.
    Mă gîndesc că, dacă ai deja mulţi cititori pe FB, o soluţie ar fi să publici aici şi-apoi să distribui pe FB, dar nu pe pagina ta.Nu mai apare direct şi poate nu mai intri în raza lor.
    Bine ai revenit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s