Zis și făcut, politicienii și-au respectat agenda: “Împreună, au învins” “România bunului simț”

alegeri_psd-castigator… în timp ce mă plimbam prin mediul rural al mult prea scumpei mele Patrii, Republica Parlamentarilor Imunitari România, mi-au căzut privirile pe două bannere abandonate din timpul campaniei pentru prezidențialele din 2009. Adică nu erau abandonate, pur și simplu mai fâlfâiau pe lângă intrarea unei crâșme – c-așai la noi în Ardeal, de multe ori Timpul încremenește și ne admiră. De pe unul, Crin Antonescu mă informa despre “România bunului simț”; de pe celălalt, Mircea Geoana îmi zicea cum: “împreună vom învinge”.

Iată, peste ani, cum constatăm că, pentru prima dată, politicienii s-au ţinut de cuvânt!

Politicienii din PNL şi PSD au reuşit, împreună, să învingă România bunului simţ. De mână. Făcând Uniunea Social Leberală cu care s-au prăbușit peste România începând cu anul 2012 și culminând cu toate legile mizerabile pe care le-au votat, cot la cot, în Șparlamentul României. Culminând cu ceea ce s-a făcut “noaptea ca hoții”, vorbim despre un lung și de complicități și adoptări tacite interpartinice. Că doar nu-l vedeși pe Vasile Blaga, la o adică, urlând în stradă că e o mizerie ce-a făcut colegul Dragnea… Sau, poate, pe Fenechiu?

Cei de la PNL se dau în opoziție, dar noi nu uităm cum au pus umărul la tentativa de lovitură de stat din vara anului 2012, la demolările Codurilor Penal și de Procedură Penală în nenumăratele “marți negre” de până azi.

O parte a Grupului Infracțional Organizat se luptă cu cealaltă parte, ca-n filmele cu mafioți, pentru acapararea sferelor de influență în România. În beneficiul lor, nu al nostru.

Până la capătul răbdării au împins politicienii mioritici tupeul şi neruşinarea! Până la capătul suportabilităţii se manifestă alegătorii tradiționali, gata să pună ştampila (și botul) pe orice „deşeu” aruncat pe listele de partid doar pentru că aşa li se spune pe la tembeliziuni că n-o ia Ardealul din loc către Laponia. Ne apără hotarele și nevoile și neamul, exact cei care ne fură de 27 de ani și tocmai prin jaful lor sistematic au nenorocit Patria?!

Despre dreptate nu poate fi vorba în faptele politicienilor aleşi cu o majoritate zdrobitoare în anii 2012 și 2016.

Decât poate numai după niște ani de pârnaie și confiscare extinsă a bunurilor dobândite ilicit.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.