Guvernanții ori sunt proști, ori extrem de proști

În 5 februarie, din mijlocul protestului din Piața Victoriei au fost ridicați de jandarmi 4 proprietari de dronă și duși la Poliție, unde au fost ținuți până după miezul nopții și li s-au făcut dosare penale pentru pilotarea fără licență a unor aeronave neînmatriculate!

Doar ca nu există în România o lege care să reglementeze folosirea dronelor, iar Ordonața 29/1997 privind Codul Aerian Civil este văzută ca referindu-se și la drone, în timp ce, în realitate, ea se referă la avioanele civile.

Conform acestei abuzive interpretări, dronele au devenit avioane, iar mânuitorii lor se fac vinovați de infracțiune penală, pedepsibilă cu închisoare de la trei la șase ani.

Proprietarii de drone sunt obligați să înmatriculeze drona, să obțină autorizație de survol de la Ministrul Apărării Naționale și să decoleze de pe un aeroport!

Potrivit aceleaiași ordonanțe, o aeronavă se consideră în zbor după închiderea ușilor, iar drona nu are uși… Deci, despre ce vorbim, decât despre nemernicie și lipsa de mineri a actualului guvern de servili gudurăi ai lui Dragnea?

Deci, cei au drone să și le pună ân legalitate conform întunericului din capul lui Dragnea și al acoliților săi. Să le înmatriculeze, să obțină autorizație de survol, să decoleze de pe pista unui aeroport și, musai, să le doteze cu uși (să nu evadeze vreun boernaș din Teleorman în timpul zborului către Târgoviște).

dragneanin

 

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.