Urmează un nou sezon de arestări? Vă prezentăm Codul eleganței în poartă la DNA

Au mituit, au abuzat în serviciu, au furat și au devalizat Patria. Acum sunt chemați pentru lămuriri la Direcția Națională Anticorupție, sau chiar le bat mascații instituției în poartă. Aleșii trebuie să știe că DNA este o instituție superioară, creată special pentru cei care nu sunt chiar ultimii borfași ai țării, ci pentru cei care au furat cu milioanele, nu de foame ca cei care cară cu spatele câteva guri de canal la REMAT. Este pentru cei care au dus la fier vechi mândria industriei românești, și-au retrocedat câte un județ întreg și au spălat vrei 5-6 PIB-uri prin off-shore – așa că, atunci când descind din dubă între mascați, ei trebuie să arate deosebit. Patria îi vede, judecătorii s-ar putea să-i judece și după prestanța și culorile din obraji pe care le etalează în aceste grele vremuri pentru ei – extrem de fericite pentru Patrie. De aceea venim cu sfaturi de imagine și vă facem un rezumat.

Gri șobolaniu este culoarea care se poartă în poartă la DNA pentru ținutele casual din orice sezon de arestări. Este de bun gust, de bun simț și în ton cu adevăratele sentimente ale purtătorului. Trebuie să vorbim și despre culoarea de ten adecvată momentului, la care recomandăm un fățău ce trebuie să fie purtat lung, cu falca căzută, de așa manieră încât purtătorul să-și poată călca singur pe ea. Considerăm total neadecvat rozul și purpuriul cu variantele către vânăt. Aceste culori se poartă numai în situația în care mai există și cea mai mică speranță de a mima inocența – roz – și ulterioara indignare cu jurământ de retragere eternă din viața publică la auzul unor asemenea infame acuzații: purpuriul cu toate treptele către vânăt (așa cum poartă Gabriel Oprea de la o vreme).

Se mai recomandă fățăul galben prăfos și cel verzuliu. Se consideră că sunt culorile recomandate arestaților preventiv. Este pregătirea pentru exprimarea în fața instanțelor de către acuzați a unei lungi liste de boli incurabile care le macină puterea de a-și ispăși pedeapsa din postura de încarcerat.

Căci, o știm din experiența ultimilor ani: când fură, cu toții sunt extrem de vioi și rozalii; când sunt prinși, procurorii trebuie să vină cu SMURD-ul. Căci borfașii noștri sunt efectiv încarcerați în tot felul de suferințe: de la dureri în cur, la afecțiuni oftalmologice severe care nu le permit să vadă interiorul celulelor.

Așa că, după ce nen’su Adrian Năstase a purtat un elegant fular Burberry la prima sa încarcerare, toată lumea se întreabă ce va purta Victor Ponta acum că ștergerea datoriilor Rompetrol a intrat în atenția procurorilor și el este vizat în legătură cu modul în care, printr-o hotărâre de guvern pe care a semnat-o, compania kazahă KazMunayGas a scăpat de plata a 600 de milioane de dolari?

Că piciorul în gips purtat cu alte ocazii este prea retro și nu se mai poartă de prin 1989, decât în caz de condamnări de 15 ani cu executare. Deși niște gips am sponsoriza și noi la o asemenea ocazie.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul!, Ghinion 100% și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Urmează un nou sezon de arestări? Vă prezentăm Codul eleganței în poartă la DNA

  1. fosile zice:

    Păcat că nu sînt procese civile, iar ei rămîn cu tot ce au furat.
    Si dacă este ceva de recuperat se face din banii noştri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.