Tom și Jerry vinovați, pentru explozibilii detonați

Tom si Jerry vinovatiViața bate câmpii, în mod cert.
Prin urmare, directorul Serviciului de Informații din Egipt a declarat că desenele animate Tom și Jerry” sunt responsabile pentru violențele comise în Orientul Mijlociu. Afirmația a fost făcută în timpul unei conferințe pe tema „mass-media și cultura violenței”, organizate la Cairo.
„Tom și Jerry prezintă violența într-o manieră amuzantă și transmite mesaje precum ‘da, poți să îl bați’ si ‘poți să îl arunci în aer cu explozibili’. Astfel de mesaje creează impresia că ele prezintă fapte naturale”, a declarat Salah Abdel Salek.
Nu pricep de ce în restul lumii, cea în care se aruncă în aer băeții și fetele din Orientul Mijlociu, „Tom și Jerry” nu sunt exemple de urmat? Poate e Coranul carte de colorat, sau poate că în taberele teroriștilor se fac antrenamente pe bază de desene animate.
Nu știu, deși la capitolul bătut câmpii, înaintea șefului serviciului secret egiptean un medic și istoric egiptean a lansat teoria potrivit căreia Walt Disney „a furat” de la egiptenii din Antichitate ideea pentru realizarea acestui serial animat.
De unde se poate trage concluzia că vreun dacopat de-al nostru s-o fi strecurat în tunelurile de sub Munții Bucegi care sunt conectate la tabloul de siguranță al Universului și o fi scos siguranța din zona Egipt.
Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%, Viața bate câmpii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Tom și Jerry vinovați, pentru explozibilii detonați

  1. Se pare că există proști mai mari decât ai noștri

  2. calinakimu zice:

    Mă întreb… dacă tâmpirea este un proces reversibil ?! Dacă n-ar fi, viitorul ar fi predidtibil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.