Of, sănătatea mea!

Mai bine dădeau cu clorofilă prin spitale, la ce panseluțe sunt în sistemul sanitar și ce ghiocei printre cei care-i controlează.
Că și clorofila conține mai mult clor (măcar în denumire) decât hexa-cyclamenul ăla (sau cum i-o fi zicând).
Numai că băietul (patronul și firma) este clar pușculița vreunuia dintre nenumăratele noastre servicii, altfel nu-i văd oboseala câștigului și nici cât de strofocat i-a luat apărarea Achimaș, sinistrul Sănătății.
Ministrul Sănătății Patriciu Achimaș Cadariu, invitat aseară la Digi24, a acuzat o campanie pregatită împotriva sa ce va continua în zilele următoare, susținând că se fac afirmații tendențioase în ceea ce îl privește. El doar nouă contracte pentru apa chioară folosită ca dezinfectant a încheiat în perioada în care a fost manager al Institutului Oncologic din Cluj Napoca. “Mă întreb pe cine am supărat așa de tare”, s-a victimizat sinistrul, susținând că modul în care presa prezintă situația este “legat de o supărare” sau de o “lipsă de documentare”.
Oare să vină supărarea din cauza faptului că te duci la spital cu amigdalită și te-ntorci cu “pioceanic”, mai stai nițel și mori să nu încarci sistemul de pensii?
Întrebat dacă printre cele 5% din probele neconforme prelevate de la spitalele din țară se numără și probe de la Institutul Oncologic din Cluj, Achimaș Cadariu a confirmat, afirmând că este vorba doar de o probă care putea rezulta din felul în care s-a spălat pe mâini cu dezinfectant persoana de la care a fost preluată proba.
La cum s-a spălat pe mâini Achimaș, el însuși este o probă că mărirea politică dizolvă obrazul.
În ce privește sistemul nostru de sănătate, putem organiza un reality-show de genul “Supraviețuitorul”. Nu ne trebuie locații exotice și probe inventate: internăm și premiem cu pensie de boală supraviețuitorul.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit, Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.