Legea e pentru căței

Deci bă-băieții și fă-fetițele de la ANAF le-au greșit porumbeilor voiajori de la Cotroceni dosărelul de confiscare al imobilului obținut cu rea credință (fals și uz de fals). Motiv pentru care Klaun și Instituția Minunaților Genunchi ai Patriei mai beneficiază încă o lună de foloase necuvenite. Că așa am învățat eu că ar scrie în Codul Penal: că obținerea de beneficii prin fals și uz de fals se numește folos necuvenit. Care se confiscă in integrum și alte bla-bla-bla-uri care se aplică, cu celeritate, oricărui alt cetățean decât privilegiaților Patriei în cazul în care aceștia greșesc de acest mod. Zice Constituția că suntem cu toții egali în fața legii și că nimeni nu este mai presus de ea. Dar bag seama că sunt unii mai egali decât alții. Mai mult, sunt unii care sunt de-asupra legii că așa-i place acesteia, din această poziție s-o ia și sus, și jos, și pe la spate (scuzați, pardon, bonsoar).
E bine că noi, restul cetățenilor, suntem tratați din start ca niște borfași de către funcționărimea statului, în timp ce borfașii dovediți ocupă funcții importante în stat.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Legea e pentru căței

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.