Din ciclul: „Petrică, ești cel mai bun!”

– Lodovice, dragă?!
– Da, Alinuțo?
– Vezi că zice Nea’ Vasile că nu mai avem cafea. Ai tu un amic să ne dea și nouă niște cafea? Hai, că nimeni nu mai știe ca tine să aducă o cafea bună!
– Să văd la Agrostar.
(și a văzut)
Ieri, cei doi copreședinți ai PNL, Vasile și Bleaga, se-ntrebau dacă dă cineva o cafea la sediu.am pierdut alegerile

Cred că cei din PNL s-au culcat pe o ureche și s-au trezit cu o durere-n cur. Față de electorat, firește. Și față de membrii lor. Și față de tot ceea ce mișcă-n țara asta. Să vedem cui îi este deschisă calea a gândi că vrea să poată să conducă Bucureștiul.

Deci opțiunea PNL este Marian Măgureanu… ăsta, Munteanu?

Constat că DNA s-a transformat în Birou Electoral Central. Validează sau nu candidații. Sper că-și face datoria, nu își plătește datoria.

Căci, la cât de eficientă pare Colduța ca procuror șef al DNA, pe atât de mult ne costă ineficiența ei ca Procuror General al României. Tocmai ce am aflat că mai scoatem din buzunare aproape 700 de mii de euro (condamnare CEDO) pentru modul în care s-au judecat Dosarele Revoluției. Până acum sunt cam 300 de procese de acest gen pierdute de România la CEDO. Poate aflăm de ce a casat Colduța dosarele pe când era PG al României – din alte motive decât că taică-su a fost consilierul lui Ion Ilici Iliescu?

În rest susțin încă o dată că partidele ar trebui să-și facă câte o secțiune DNA în interiorul lor. Să-și pună pe tușă pupincuriștii și șpăgarii care se promovează banditește (prin limbi în cur și bani băgați în buzunarele șefilor) în funcțiile de partid și listele de candidați.
Deocamdată așa se face în partide selecția borfașilor trimiși să candideze sau să ocupe funcții publice. Deci nu-i de mirare că DNA a devenit Birou Electoral Central. Cu asemenea marfă, ar fi imposibil să nu.

  • PS: După ce a distrus PDL, măreața javră Vasile Bleaga reușește de distruge și PNL.
    Nu numai că cei din vechiul PNL nu erau gata distruși de cârdășia USLinoasă în care s-au complăcut, dar și-au mai luat și gogoașă înfuriată în casă să facă și să zică la modul expirat.
    Mă mir că nu au venit să-l propună pe Majestatea Sa Regele Mihai la Primăria Generală a Capitalei (în fond era încununarea politicilor lor incoerente de distrus România – după ce l-au propus cândva ca președinte; apoi au susținut și duda regală în același demers)
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.