Mihalache, somn ușor, țara te face-ambasador!

acreditarea lui Mihalache

De la Cotroceni s-a scurs pe surse informația că Iohannis ar vrea să scape de sconcsilierul său Dan Mihalache și să-l trimită la cimitirul securiștilor, adică pe la o Ambasadă. Ambasada pe care ar vrea-o băiatul acela care-i scrie cam lăbărțat bilețelele, de se face de râs președintele când le citește (că pare retardat), este cea din Marea Britanie. Că-i bine sau rău că încă un neisprăvit se va duce să doarmă pe banii noștri în post călduț (și Mihalache ne-a dovedit că este un ins ce poate dormi din orice poziție, mai ceva de cum trăgeau teroriștii lui Iliescu), nu e treaba noastră de academicieni, ci a votului acestui popor.

Nu știm care ar fi faptele pentru care Mahalache este extirpat prin avansare, gurile rele zic că i-ar fi căzut greu Instituției Primei Doamne că nu a fost sfătuită să-și ia niște șlapi cu toc la gentoiul acela extra-scump pe care l-a vânturat prin Ierusalim. Dar, un lucru bun la această trimitere în sinecură de la Cotoceni ar fi faptul că Iohannis nu se va mai putea ascunde în spatele sconcsilierului pentru fiecare gafă pe care o va face de acum în colo. Vor fi gafele lui, asumate. Iată și un pas spre bărbăție. Asta dacă are să-l lase Carmen Iohannis atunci când s-or întoarce din vacanță sau din concediu. Că nu mai știm.

  • DE ULTIMĂ ORĂ: „Mihalache nu pleaca la Londra: GOD SAVED THE QUEEN!”, scrie Dan Andronic pe Facebook. Întrebat de o comentatoare ce s-a întâmplat, Andronic a răspuns: „Preferă Cercul Polar. Sunt nopţile mai lungi” – o aluzie la fotografiile cu Mihalache care doarme prăvălit ca neamul prost pe un scaun în timpul unui eveniment oficial. Sau se speculează cu privire la o trimitere a lui Mihalache într-un post de ambasador într-o ţară nordică. Postul de ambasador la Londra este liber după ce Mihnea Motoc a fost numit ministru al Apărării în Guvernul Cioloş, în noiembrie 2015.
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mihalache, somn ușor, țara te face-ambasador!

  1. calinakimu zice:

    Corul sforarilor sforăitori ai Cotrocenilor va suferi o grea pierdere…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.