Cum să-ți faci un rost pe naivitatea străzii

drepturile pacientilorActiviștii corectitudinii cu orice preț au rămas blocați la chiloții nominalizatului Andrei Baciu, prematur-retras de la Sănătate – și se mai și laudă că-s nițeluș cam proști. Pentru fetele și băieții de la Apaca, asta: deplângerea soartei crude și nedemne care l-a scos pe tânăr din chiloți, pardon, sistem, ar reprezenta deschidere mintală, superioritate față de babalâcii închistați și ciudoși că nu mai au pătrățele să și le etaleze public – că, în fond, superioritate în gândire și accesul la nou și viitor, din chiloți pornește. Numai că problema rejectatului n-au fost chiloții, ci lipsa de expertiză. Ce făcea un mucea cu rezidențiatul neterminat în fața hienelor din sistem? Scheuna, sau se scăpa în chiloți, sau, mai grav, îndeplinea întocmai și la timp ce îi ordonau cei care îl plantaseră în noul Guvern.

Activiștii “corectitudinii” au luat partea de can-can să le fie luptă pe viață și pe moarte cu un așa zis sistem ticăloșit și închistat care a eliminat un “bunoc” de băiet numai că a pozat și el în chiloței în frageda lui tinerețe, aia de dinaintea fragedei nominalizări. O clipă nu au stat să judece și să se întrebe cine e băietul cu rezidențiatul neterminat și care ar fi fost vocea și talentul care-l recomandau funcției în care ar fi fost halit cu tot cu chiloței de către mahării din sistemul medical.

Menirea noastră ca homo sapiens este să punem întrebări, să ne informăm și nu să ne agățăm de chilotul informației. O simplă căutare ni-l arată pe tânăr etalându-și pătrățelele ticăloșeniei alături de amicul politician Cristian Bușoi, într-o campanie politică mascată într-una despre sănătate, pe o fundație deținută în comun (Asociația SOS Drepturile Pacienților). Împreună cu primvicepreședintele PNL și aspirantul la scaunul de primar general al Bucureștiului, au burdușit Capitala cu afișe chipurile despre drepturile pacienților, dar cu chipul de raton zâmbitor al viitorului “catindat” la vedere – să-l fixeze în mentalul colectiv al viitorilor votanți. Am avut parte chiar și de un clip video, în care apărea Bușoi dând sfaturi bolnavilor „dezinformați”, secondat de bișonul Andrei Baciu. Sănătatea are orizontul cel mai ridicat în așteptările oamenilor – cu atât mai nesimțită și ticăloasă este această acțiune stopată de CNA.

La a doua căutare, aflăm că băietul are un socru de plânge solul și subsolul Patriei de câte a înstrăinat acesta.

În urmă cu 15 ani, cel care negocia “investiții” în zona Insulei Șerpilor, din poziția de președinte al ANRM, dar și de președinte al Consiliului Director al companiilor Enterprise Oil și Canadian Oil (adică el centra, el da cu capul, el apăra poarta sau se retrăgea la timp să primească golul) a fost Doru Laurian Bădulescu, viitorul Tata-Socru. Da, este cel care i-a “adus” pe “petroliștii” americani în ’92 în țară – țara nițel mai bananieră ca azi care eram atunci. Motiv pentru care a fost răsplătit cu funcția de senator PDSR în legislatura 1996 – 2000.

Vorbim despre primul președinte post-decembrist al Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, cel care a negociat din partea statului român creanța libiană a Rompetrol (pentru care a fost cercetat penal Dinu Patriciu), așa de bine, că a devenit acționar minoritar în afacere. Tot el a negociat și privatizarea Petrom.

Este principalul autor al Legii petrolului și minelor, fost secretar de stat pe Mediu în primul Guvern Boc și apare în stenogramele dosarului de „spionaj” al privatizărilor strategice din energie – cel cu bulgarul Stamen Stanchev.

Așa că banii dumneavoastră din buzunarele lui Tata-Socru i-au sponsorizat “studiile” de la Rouen tânărului rejectat de la Sănătate pe „motiv” de poze cu raton pe cap și chiloței pe curul gol.

I se făcea un rost pe naivitatea străzii și pe ticăloșenia sistemului.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit, Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cum să-ți faci un rost pe naivitatea străzii

  1. calinakimu zice:

    Strada, boborul…nu este naiv, este impotent, a fost facut sa creada ca este castrat si se poarta ca atare. Nu realizeaza puterea pe care o are, este ca un leu batut si terorizat de o piticanie cu un bici in mana numit dresor. Dresorii boborului se numesc politicieni, afaceristi, preoti…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.