Revista Tresei: Ponta și-a picat Baku la democrație

Revista+Tresei-Ponta si-a picat BakuDacă mă iau după Traian Băsescu care zice că Mitomanul nu mai știe cui să rânjească” zilele acestea, Victor Ponta s-a dus la Baku doar să-și arate molarii somităților asiatice în materie de tiranie, dictatură și alte cele contrare drepturilor omului. Să-l învețe ăia cum să și-i pilească să pară că are mai mulți colți. Oricum, nici n-a primit bine mesajul de la Poarta Nouă (Ambasada SUA la Bucureşti): “Statul de drept înseamnă justiţie egală pentru toţi”, că el s-a și grăbit să-și pice Baku la materia “Democrație”, ducându-se să-și facă un selfie cu Putin. Unde a mai și fost umilit de președintele turc Erdogan care l-a neantizat dintre liderii Europei. „Se numesc Jocurile Europene însă de fapt nu este nici un lider al unei țări membre UE aici”, a fost citat Erdogan de către agențiile de presă turce. Ca să nu facă buba Victoraș, Agerpres, agenția de presă a statului român, condusă, pe banii noștri, de către un giboi (pardon, gibon) pesedist de presă, a scos această declarație din fluxul preluat și predat către țară.

  • Dar acestea nu sunt probleme majore pentru țară. Nu. Ne declară Premierul: România este acum într-un moment extraordinar din punct de vedere economic (bla-bla-bla). În realitate, guvernul României se împrumută cam cu 450 de USD pe secundă de când este Plagiatorul Mitoman, Prim Sinistru. Unde o fi fiind creșterea economică? Că parcă am mai trăit în acest film pe vremea Guvernului Tăriceanu – pe când duduia economia atât de puternic c-a trebuit ulterior să taie odioșii Boc-Băsescu salariile să nu ne prăbușim în golul recesiunii. De bine ce ne merge în România imaginară a lui Ponta, sunt pline rețelele de socializare de filmulețe cu poliţişti care încearcă să-i confişte (sau să dea amendă) vreunei bătrâne zarzavatul sau usturoiul pe care aceasta l-ar comercializa îndrăznind să nu-i plătească taxe și impozite premierului cu dosar penal. Păi fără taxe și impozite “apcizate” de la bătrâne de unde să mai facă acesta cadouri de 500 de milioane de euro la kazahilor de la KazMunaiGaz care au luat mocca Rompetrolul de la defunctul Dinu Puturiciu? Doar nu ați vrea ca poliția sau, Iisuse Țestoase, chiar ANAF, să se lege de marii datornici la bugetul statului?! Din ce-și mai plătesc ăia gazul ars la vilele din Monaco? Socialismul-caviar disprețuiește munca onestă. Este ușor să vorbești despre pita câștigată cu sudoarea frunții, când “ei” se răcoresc în aerul condiționat al unei Mercedes de 100 de mii de euro. Este ușor să vorbești despre socialism dintr-o casă de sute de mii de euro. Pentru “ei” este o jignire să fii muncitor, “om fără studii”. Dar se simt “creatori de galaxii” având drept șef un plagiator mitoman dovedit. La fel cum a fost o mândrie să-l aibă șef pe Adrian Năstase, dublul condamnat la închisoare pentru corupție. Trebuie să fii hoț, dar să ai diplomă pentru a intra în gașca socialiștilor-caviar. Dacă muncești onest, ești de disprețuit – acesta este mesajul pe care-l transmit ciracii lui Ponta, zilnic. Trebuie să-i mulțumim încă o dată lui Ioan Rus că ne-a tradus din puțul gândirii lor oneste.
  • Cum preconizam săptămâna trecută, plin de curaj, Victor Ponta a ales să-și pună piciorul în gips. Azi fusese convocat la DNA (or fi auzit și procurorii, ca și mine, cum tevereul îl dădea sosit în țară), dar a anunțat că se operează, în Turcia, la piciorul la care a făcut bubă la jocul de baschet – așa că audierea s-a amânat. Este pentru a doua oară când Victor Ponta amâna audierile din motiv de ‘buba” la picioruș. Ce nu face omul ca să mai amâne dezastrul: îți taie chiar “unul dintre picioare” (după cum s-a exprimat reportera de la DigiTV). Observ că „buba” nu l-a împiedicat pe Ponta să se târască până la Baku, să ne arate cum își pică el majoratul politic printre dictatori.
Acest articol a fost publicat în Viața bate câmpii și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Revista Tresei: Ponta și-a picat Baku la democrație

  1. calinakimu zice:

    Avem un prm ministru transfug, care conduce(?) tara din exil si un fost prim ministru …sinucis cu pixul cu pasta rosie…Si totusi o asemenea tara cu asemenea primi ministri „inca” mai exista…?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.