Revista Tresei: Isteria, la fel ca Istoria, se repetă

Joseph Daul, preşedintele popularilor europeni, anunţă „monitorizarea” României după ce Parlamentul „a împiedicat Justiţia” în cazul Ponta: „E inacceptabil ca premierul unei ţări să ameninţe protestarii paşnici cu sancţiuni penale” (un imperialist băsist, cum s-ar zice)

Joseph Daul, preşedintele popularilor europeni, anunţă „monitorizarea” României după ce Parlamentul „a împiedicat Justiţia” în cazul Ponta: „E inacceptabil ca premierul unei ţări să ameninţe protestarii paşnici cu sancţiuni penale” (un imperialist băsist, cum s-ar zice)

Victor Viorel Ponta, ultimul conducător autoritar din blocul ex-sovietic, a declarat starea de urgenţă după ce s-a prezentat în fața Parlamentului pentru a cere în mod oficial să nu fie dat pe mâna procurilor DNA pentru faptele de corupție pentru care a fost acuzat. După aflarea rezultatului favorabil al votului, prin Ordonanță de Urgență de Nevoi Personale, Victor Viorel Ponta a interzis ieşirea din case, iar adunările de cinci sau mai multe persoane au fost, de asemenea, interzise. Soldaţii, poliţiştii şi membrii forţelor speciale sunt în stare de alertă. Ceva mai devreme, într-un discurs televizat, Victor Viorel Ponta a ignorat condamnările internaţionale şi a spus că imperialiștii, fasciştii şi străinii, sprijiniți de cozile de topor din țară, aţâţă la tulburări.

 • El a spus că polițiștii, jandarmii, ostaşii, Procurorul său General și ministrul său personal de Justiție, Robert Cazanciuc, sunt pregătiți să facă dosare penale și să intervină împotriva oricui va încerca să atenteze la ordinea sa de drept. Victor Viorel Ponta care teleguvernează România din mai 2012, a încercat să dea vina pe Opoziție, pe care a acuzat-o că vrea să organizeze manifestații de protest.
  “Ei aduc 1.000 de oameni, noi putem aduce 10.000, ei aduc 10.000, noi putem aduce 100.000. E cea mai mare greşeală pe care o poate face România în acest moment. Fac apel la ultimul dram de minte pe care îl au Blaga şi Gorghiu să nu dea foc ţării. (…) Şi procurorul general, conform procedurii, ca şi la mine, îi declară suspecţi şi îi cercetează. Şi vedem atunci dacă le mai place să facă politică din Justiţie. Putem să facem acest lucru, sper să nu fie cazul”, a declarat acesta. Oare mai funcționează Crematoriul Cenușa, că poate va avea și Victoraș ceva manifestanți de incinerat, exact ca și Ceaușescu în decembrie 1989.
  Deci Primul Plagiator Mitoman al țării, nu numai că are dreptul să declare suspect pe care cetățean vrea mușchii săi dar, mai mult, știe și ce gândește pe acest gen de drept al său Procurorul său General, Tiberiu Nițu (aka Tata NUPU). Păi, cum să nu știe, din moment ce amicul său ministrul Justiției Robert Cazanciuc își permite să deverseze, pe guriță, Lege, Ordine și Disciplină: “Ca ministru al Justiţiei mi se pare inadmisibil şi contrar practicilor democratice constituţionale ca PNL să folosească un act de procedură al unui procuror, pentru a cere demiterea unui guvern legitim şi a crea instabilitate politică majoră. Este împotriva tuturor angajamentelor asumate de România cu partenerii săi europeni şi transatlantici ca PNL să folosească Justiţia pentru a-şi rezolva incapacitatea de a convinge populaţia şi membrii Parlamentului cu un program politic solid, coerent, care să ajute România şi nicidecum să o întoarcă acolo unde se afla în anii 2009 – 2011”. Cred că a confundat cu vremurile în care Parchetul General era controlat de Rodica Stănoiu, prin Joiţa Tănase, apoi prin Ilie Botoş, Robert Cazanciuc era procuror, purtătorul de cuvânt al Parchetului General, iar Victor Ponta era şeful Corpului de Control al Cabinetului Adrian Năstase.
  Victor Viorel Ponta și-a numit amicii și neamurile în poziții cheie din Justiție și controlează politic atât Parchetul General, cât și Ministerul Justiției. De aceea își permite să șantajeze Opoziţia cu plângere penală. Căci el consideră că acuzarea sa de fapte de corupție se constituie în elemente ale unei tentative de lovitură de stat. Chiar atât de scump să fie halatul cu mânecuțe la spate încât să nu se găsească nici unul pe măsura lui Ponta?
 • Ar fi o soluție pentru Ponta și Grupul Infracțional Organizat: să treacă la islamism. Pot face ce vor, inclusiv să-i oblige pe români la plata de despăgubiri în timp ce îi fură. De la atâtea hoții “au făcut buba de la DNA”. Avem exemplu din presa internațională: „O femeie din Turcia a fost condamnată la plata unei amenzi pentru că soțul ei a suferit o leziune la o mână în timp ce o bătea, informează site-ul agenției ANSA, preluat de Mediafax. (…) La ultima agresiune, soțul violent s-a rănit la o mână în timp ce o bătea. Un judecător din Ankara a stabilit că soțul avea dreptate, condamnând-o pe femeie la plata unei amenzi pentru provocare de leziuni.” Schimbați „femeia” cu „România” și „soțul” cu „Grupul Infracțional Organizat” – oricum ce mi-e USLam, ce mi-e islam?
 • În ceea ce mă privește, sunt oarecum optimist. Dacă și Ovidius Dumbravă s-a enervat pe Ponta, sfârșitul Prim Plagiatorului Mitoman este aproape. Membrul CSM, deseori în opoziție cu “justiția băsistă”, îi cere premierului Victor Ponta să renunţe la imunitate, în cadrul unei scrisori deschise, preluată de Mediafax, prin care suține că “justiţia nu se va lăsa intimidată” de „crearea unor aşa zise comisii speciale de evaluare a democraţiei” la nivelul Parlamentului. Că Papagaliceanu vrea Comisie parlamentară cică „pentru restabilirea încrederii cetățeanului în Justiție”. Un fel de Comisia Nana pe Justiție. Dacă și-a revenit după moleculare duamna Pandele Firea, Ovulatoarea Neamului, propunem să o pună președintă de comisie.
 • Și că Justiția funcționează, indiferent de ce cred pontănacii, Ovidiu Tender a încărcat la tender de la Curtea de Apel o condamnare de 12 ani și șapte luni de închisoare cu executare, iar Marian Iancu (care deja zace pentru vreo 12 ani la pârnaie pentru alte fapte) a fost condamnat la 14 ani de închisoare. sentinţele sunt definitive şi irevocabile. Deși cei doi “investitori strategici” sperau să-i surprindă prescrierea faptelor, au luat-o peste degetele rapace exact cu o zi înainte de a răsufla ușurați.
Acest articol a fost publicat în Viața bate câmpii și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Revista Tresei: Isteria, la fel ca Istoria, se repetă

 1. calinakimu zice:

  Ce ne spune ambasada Engleza in finalul comunicatului…spune totul…

 2. doru cu motoru` zice:

  Ce se „da” la DNA 😀 , de se ingramadesc „orice cetateni”…
  „Am fost chemat la DNA şi ca orice cetăţean m-am prezentat”, a afirmat Toni Greblă, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
  Greblă a spus că nu ştie ce intenţionează procurorii să facă în cazul său, menţionând că este cercetat ”ca un simplu cetăţean”, după ce a demisionaat din funcţia de judecător la Curtea Constituţională.”
  Si ce face simplul cetatean ?
  Poftim :
  „Procurorii DNA îl acuză pe Greblă că, după percheziţiile domiciliare făcute la ferma sa, acesta şi-a continuat activitatea infracţională şi a făcut demersuri de valorificare a foloaselor necuvenite obţinute din infracţiunea de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii pentru sine şi pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
  „În acest sens, în perioada februarie-martie 2015, Toni Greblă a efectuat, prin intermediari, şi în mod nemijlocit, demersuri de preconstituire a unui contract simulat de vânzare-cumpărare, prin care să ascundă calitatea de proprietar al animalelor din fermă, în vederea valorificării acestora (acesta nefiind încheiat din motive independente de inculpat)”, arăta DNA.

  Cam acestea sunt activitatile unui „simplu cetatean” ,cu dosar penal deschis de DNA !!

 3. doru cu motoru` zice:

  Este de poveste ,acest Grebla…..:D 😀
  DNA: Toni Grebla a primit foloase necuvenite de peste 100.000 de euro. Este vorba de un tractor cu remorca, 80 de struti, materiale de constructie si salariile pentru sase persoane ce lucrau la ferma desi erau angajati de Asociatia Camera de Comert Romania – Japonia

  http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-20224263-dna-toni-grebla-primit-foloase-necuvenite-peste-100-000-euro-este-vorba-tractor-remorca-80-struti-materiale-constructie-salariile-pentru-sase-persoane-lucrau-ferma-desi-erau-angajati-asociatia-camera-.htm

 4. doru cu motoru` zice:

  Ei fratilor ,asta este groasa rau ! Incepe Romania sa semene cu Turcia. Cum sa aprobi doua mitinguri simultane POLITICE , la nici 300 m unul de celalalt ?
  Am auzit acum la radio ( cum care ;ROCK FM 😀 ),ca liberalii si comunistii organizeaza ,vineri ,SIMULTAN mitinguri !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.