Revista Tresei: Epurare pe care, azi în faza de negare

"Premierul moldovean Chiril Gaburici va fi audiat de Procuratura Generală în dosarul privind falsificarea actelor de studii ale acestuia, transmite PRO TV Chişinău, în timp ce portalul deschide.md susţine că acesta ar putea fi pus sub învinuire pentru fals şi uz de acte false". Premierul moldovean, nu cel român - el e bine mulțumim, indiferent cât fură, cât plagiază, cât minte, cât falsifică...

„Premierul moldovean Chiril Gaburici va fi audiat de Procuratura Generală în dosarul privind falsificarea actelor de studii ale acestuia, transmite PRO TV Chişinău, în timp ce portalul deschide.md susţine că acesta ar putea fi pus sub învinuire pentru fals şi uz de acte false”. Premierul moldovean, nu cel român – el e bine mulțumim, indiferent cât fură, cât plagiază, cât minte, cât falsifică…

La fel ca și mentorul său Adrian Năstase, atunci când a venit vremea să fie luat la purecat de către Justiție, Victor Ponta este în faza negării și a contestării. El e mic, nu a făcut nimic, e curat ca lacrima și altcineva a turnat chiseaua de dulceață în șoșonii firmei de avocatură a lui Șova. El contestă ordonanţa procurorului Uncheşelu, evidența, ordinea constituțională, separația puterilor în stat, legile – va face orice numai să nu ajungă să dea socoteală. Pentru Adrian Năstase a fost capabil să dea foc țării, să promită în Ambasada Rusiei de la București că va face “purificare” și “curățenie”.

 • Poate ați uitat, dar potrivit siteului KremlinLeaks, partener oficial al WikiLeaks, Victor Ponta s-a întâlnit în 14 iunie 2012, la recepția organizată de Ambasada Federației Ruse la București, cu Aleksandr Kondiakov și Viktor Komardin, președintele companiei de armament Rosoboronexport. Ca urmare, site-ul KremlinLeaks a publicat un mesaj între doi oficiali ruși, despre relațiile speciale pe care le-ar fi avut cu premierul român Victor Ponta. Din care am aflat că: “După cum am informat, dl Victor Ponta ne-a vizitat pe data de 14 iunie, iar pentru noi aceasta a fost o posibilitate importantă de a schimba câteva idei foarte utile. Dl Victor ne-a transmis că întâlnirea cu d-nii M. Kondiakov și V. Komardin a fost foarte productivă și a mulțumit pentru această întâlnire. De asemenea, ne-a încredințat că din luna iulie va incepe un proces de „purificare”, cum a fost stabilit, și dânsul, ca și altă dată, contează pe ajutorul nostru. Și că, din momentul începerii „curățeniei” totale, investițiile noastre locale vor fi valorificate. Din motive lesne de înțeles, vom intra din nou în legătură abia după 1 august”. Bănuiesc că orice american cu capul pe umeri ar vrea să construiască granița NATO și UE cu Rusia avându-l pe acest “purificator-curățitor” la butoanele cu care investițiile rusești “vor fi valorificate”… Luați cu Uniți Salivăm și contorsionări anti-fracturare numai când este vorba despre Chevron, nu și despre Gazprom. Ce credeți că va face Ponta să-și salveze pielea?
 • Deocamdată ne zice: „Din punct de vedere procedural, ca orice cetățean al României, voi contesta ordonanța emisă joi de către procurorul de caz, la procurorul ierarhic superior și după aceea la judecător. Pentru că, până în acest moment, nu am avut ocazia să fiu audiat de către nimeni; nici de către procuror, nici de către judecător, și cred că este dreptul constituțional al oricărui om din această țară de a fi ascultat atunci când este acuzat de ceva. (…) Voi merge marți, miercuri, când mă cheamă procurorul, pentru a contesta ordonanța. În rest, ceea ce va trebui împrăștiat pentru netezire de circumvoluțiune și spălare de creier va fi de genul: “e acuzat pentru presupuse fapte din anul 2007 – 2008”, „de ce acum, pentru numele lui Iisus Țestos, de ce acum după patru ani de la presupusele fapte?, dosarul s-a deschis în urma delațiunilor Monicăi Macovei care așa și-a turnat și țara la Uniunea Europeană – deci este evident un dosar politic deschis de către Odiosul Dictator, prin intermediul „odioasei”, cu ajutorul rămășițelor de procurori băsiști care s-au predat lui Iohannis (căci, vă mai aduceți aminte ce declara Prim Plagiatorul Mitoman la Suceava prin 2012: vom prelua DNA, că fără Justiție, deși se aflau la putere, nu aveau Puterea).
 • Așa că primul ministru din Istoria Omenirii aflat în funcție cu dosar penal va contesta tot, susținând că acuzarea sa este poliție politică și are ca scop doar schimbarea guvernului actual și a majorității actuale. Deja a declarat, confirmând că exact o lovitură de stat a dat el în 2012 când a debarcat guvernele Boc și MRU fără alegeri și fără vot, sub presiunea tembeliziunilor și cumpărarea de parlamentari slabi de înger și nițel cam certați cu legea: Conform tuturor definițiilor, schimbarea unui guvern se face prin alegeri sau prin vot în parlament. Orice altă metodă înseamnă lovitură de stat și nu îmi doresc să trăim într-o țară în care guvernele se schimba altfel decât prin procedurile constituționale”.
  Și, bineînțeles, “Cazul” Rarinca, odată ce și-a atins scopul, va fi aruncat la gunoi, că urmează „Cazul Ponta”: […] evenimentul de vineri, acuzarea mea pentru presupuse fapte în 2007-2008, (…) are legătură directă cu evenimente care s-au întâmplat recent și anume cu emoția produsă în opinia publică de cazul Rarinca, de solicitările și pozițiile Asociației Judecătorilor, de propunerile de modificare făcute de parlamentari și de votul de marți, de la Senat, în cazul domnului Șova.
 • Oricum trăim numai în premiere mondiale în Romînia: urmăritul penal Victor Viorel Ponta va participa astăzi la Cotroceni la discuțiile dintre președinte și partidele politice pe strategia națională de apărare. Iar mâine va fi prezent în CSAT. Deci, Corupția nu mai este printre prioritățile de securitatea națională. Asta dacă nu cumva, la cum se grăbesc pesedeii să facă cât mai iute plenul (cică mâine la ora 10.00) în care-i vor păstra imunitatea deputatului Victor Viorel Ponta, este posibil ca urmăritul penal Ponta Victor Viorel să-și dea demisia și să nu mai participe la ședința CSAT.
 • Altfel, rămâne cum ziceam: pe Victor Viorel Ponta îl putea închide ANAF-ul de multă vreme. Niciodată nu a eliberat bon fiscal pentru toate gogoșile pe care le-a vândut.
Acest articol a fost publicat în Viața bate câmpii și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Revista Tresei: Epurare pe care, azi în faza de negare

 1. doru cu motoru` zice:

  Se repeta istoria ?
  Ne apropiem cu pasi repezi datorita unui mitoman si a gastii sale de un punct periculos :

  PONTA AMENINTA CU INTERZICEREA LIBERTATII DE ADUNARE !

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20218890-victor-ponta-cei-din-pnl-pdl-scot-oamenii-strada-voi-face-plangere-penala-procurorul-general-vad-atunci-daca-place-faca-politica-din-justitie.htm

 2. doru cu motoru` zice:

  Ministrul justitiei ameninta !!
  Tariceanu vorbeste despre prea multele competente CCR !! Nu mai convine cenzurarea legilor de catre CCR !!Se doreste modificarea atributilor !!
  Astia au inebunit ! Mai trebuie doar sa ne interzica sa iesim dupa ora 19.00 !!!
  Groaznic .
  Daca presedintele nu se trezeste ne ducem dracului !!!

 3. observator 2 zice:

  Simfonia nr. 5 (Beethoven) „Așa bate destinul la poartă!”
  Stapanul AFRICII la BRUTARIE https://www.youtube.com/watch?v=SIwqk1Gpca0&feature=youtu.be

 4. calinakimu zice:

  Pai …ce s-o mai dam dupa deget?! Se bat rusii lui Ponta cu DNA-ul american. Poporul roman este…victima colaterala. Ca de obicei.

 5. doru cu motoru` zice:

  Buna dimineata cinstite fete 🙂
  ce ne spune noua mos Tirliceanu ? Noua,mos Tirliceanu ne spune ca ni s-am cam urcat democratia la cap.Si ca atare ,ia sa se ocupe senilitatea Sa de aceasta problema.Acum ,in prag de comemorare a 25 de ani de la prima lectie de democratie ,predata de mineri in 1990 ,pe „text” de Iliescu. Sa ne explice si dobitocia sa cum stam cu democratia si ca noi sa nu ne mai uitam la ce zice Constitutia, sau CCR sau ANI sau ambasadele occidentale.despre mersul politicii pe meleaguri mioritice.Adica , mosul acesta ,(proaspat tatic ??!!), vrea sa comprime democratia foarte ,foarte mult,sa o introduca intr-o eprubeta,si de acolo ,de 1 mai ,de 23 august si de 1 decembrie sa ne daruiasca cativa stropi ,sub forma de ciolan si fasole ,sau mici si bere ,in functie de anotimp. Iar pe cladirea Parlamentului vrea mosu acesta sa fie scris cu litere de sa se vada de pe SSI :
  DORMI LINISTIT PARLAMENTARII LUCREAZA PENTRU TINE !!

  • Sare'n Ochi zice:

   Papagaliceanu vrea Comisie parlamentară cică „pentru restabilirea încrederii cetățeanului în Justiție”. Un fel de Comisia Nana împotriva Colduței și Liviei Stanciu. Și-o fi revenit după moleculare Firea Ovulatoarea Neamului să o pună președintă de comisie? Venind de la unul dintre președinții instituției „democratice” a statului în care cetățeanul român are cea mai mică încredere, propunerea este de-o nemernicie fără seamăn. Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns.
   Și când zicea Băsea că excesele de imagine din Justiție nu sunt bune, ligeclanțele insistau (aveau de gudurat pe lângă noii stăpâni). Era clar că în lupta dintre kaghebiștii infiltrați în România la cel mai înalt nivel și americanii de la Deveselu, Justiția este principala armă – iar armele se folosesc cu măsură (că orice tăiș se poate întoarce împotriva celui care-l folosește).
   Ceea ce se întâmplă azi e un război de uzură pornit de multă vreme împotriva Justiției. De când Bombonelul și Varanul au simțit că li se apropie funia de par.
   Exact acum doi ani Varanul scheuna într-o scrisoare deschisă trimisă CSM (instituție a statului roman) și Asociației Magistraților din România (care este o făcătură subordonată politic) în contextul deciziei CSM de a ancheta moderatori și invitați ai Antenei 3 pentru declarații publice: „România are nevoie de echilibru și obiectivitate. România are nevoie de un Consiliu Superior al Magistraturii plasat deasupra oricăror partizanate. România are nevoie de încredere în magistrați. După 8 ani de excese din toate părțile, din toate taberele, avem încă șansa să eliberăm instituțiile statului de ideologii, stereotipuri și subordonări oculte. Eșecul mandatelor prezidențiale ale domnului Traian Băsescu a demonstrat că modelul arbitrului jucător este nociv pentru România. Este nociv pentru democrație. Este nociv pentru încrederea românilor în instituțiile fundamentale ale statului”.
   Scriam atunci: ” aceste declarații au fost făcute exact cu scopul de a submina încrederea românilor în instituțiile fundamentale ale statului. Au fost făcute în interesul loviturii de stat inițiate astă vară exact de către Varan și subordonații săi politici și din mass media în scopul de a subordona Justiția intereselor personale de grup organizat infracțional. Sau s-a uitat declarația Varanului conformă căreia pușcăriabilii din Uniunea Stalinist Leninstă nu dețin cu adevărat puterea în România până când nu pun laba și pe Justiție?”
   Iar anul trecut, exact azi: „Învățăturile latriniste ale Varanului Felix produc prozeliți șantajiști prin țară. O asistată mintal din Galați s-a decis să o șantajeze pe Livia Stanciu, presedintele Înaltei Curți de Casație și Justiție.
   Așa, CNA, lasă oficina de șantaj să otrăvească mințile asistaților mintal – să creadă că pot obține foloase necuvenite folosindu-se de metodele Varanului: șantaj, intimidare, defăimare, linșaj mediatic șamd!”
   Cazul Rarinca este făcătura Latrinelor cu complicitatea CNA.
   (cel mai bun lucru din acest război este că nu se duce cu arme convenționale și că, vrând, nevrând, atât conservele kaghebiste, cât și licheii guduriști – alt gen de conserve – ies la iveală)

   • doru cu motoru` zice:

    Si pentru ca multi borfasi ataca statul de drept si astazi ,le recomand sa citeasca acest sondaj.
    Sondaj realizat în perioada 23-30 aprilie 2015 ,de catre INSCOP , la comanda ziarului Adevarul.
    1. Armata 74,3%
    2. Biserica 62,3%
    3. Jandarmeria 62,0%
    4. Directia Nationala Anticoruptie (DNA) 61,4%
    ………..
    7. ICCJ ………………………………………………………………..49,0%
    12. ANI………………………………………………………………….39,8%
    16. CCR…………………………………………………………………33,8%
    …………………………………………………………………….
    23. PARLAMENTUL ( alo tovarasi !!! ) – 12,6%
    24. Partidele politice !! – 6,5%

    Mosule zis si Inima Zburdalnica , ce democratie vrei sa consolidezi in aceasta tara ?Sunteti la coada vacii la incredere .

    DEMISIA !!!

    Dă clic pentru a accesa INSCOP-05.2015.-Incredere-in-institutii.pdf

 6. doru cu motoru` zice:

  Coane 🙂 pune te rog la poz. 23 12,6% (atata incredere au borfasii din Parlament !!) si la partide 6,5%

  Multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.