În caz de cutremur, s-aveți crick-ul la voi

A apărut o aplicație pe Facebook prin care cei surprinși în Nepal de cele două cutremure care au avut loc recent își pot anunța rapid cunoscuții că sunt în afară de orice pericol. Normal, tot românul s-a prins că-și poate anunța amicii că nu este în Nepal, deci nici în pericol.

Să fie numai cocălăreală tradițională? Aș, din cauză că, în România, sub regimul Ponta, nu ai cum să fii în siguranță, tot mai mulți români se declară în siguranță în Nepal. Păi de un cutremur mai ai șanse să scapi, dar de revărsarea lui Ponta peste bacșișurile și portofelele românilor, nu prea. Acest Domnul Goe al politicii românești, când vrea să dovedească că vrea ceva (că-i supra-acciză la carburanți, că-i drum la Bruxelles, că-i cadou la KazMunaiGaz), o ia orbește peste arătură și nu se oprește până nu dă cu oiștea-n gard. Ultima dovadă este aceea în care premierul Victor Viorel Ponta și-a trimis Corpul de Control la Romsilva, crezând că are să-i ia ca din oală pe cei din regimul Boc-MRU-Băsescu, și a reușit să-l dea în gât pe socrul deputatului Victor Viorel Ponta. Că, în raportul întocmit în urma verificărilor este prins și socrul premierului, Ilie Sârbu, care era ministru al Agriculturii în 2009, perioadă pe care Corpul de Control o incrimineză ca fiind una în care la Romsilva s-au comis fapte de natură penală. Mai mult, ministrul Ilie Sârbu era reprezentat legal în Romsilva, la momentul comiterii infracțiunilor reclamate de Corpul de Control. Nici măcar Famiglia premierului nu are imunitate când i se cutremură acestuia mințile de la câte o idee.

Deci Calamitatea cu care se confruntă România de 365 de zile x 3 ani este acest Victor Viorel Ponta, premier. Pe modelul sfaturilor date de specialiști în caz de cutremur, încercăm și noi să vă sugerăm câteva sfaturi pentru a supraviețui, măcar până în 2016 –  dar nu garantăm eficiența acestora. Căci Victor Ponta este, simultan, ceva de să te cutremuri la atâta nesimțire, neam-prostie, o revărsare de minciuni și un deșert de lipsă de idei bune pentru Țară.

Cică oamenii care se pun în timpul cutremurului sub obiecte ca birourile și paturile, sunt întotdeauna zdrobiți. Așa că ieșiți în stradă. Dacă nu, așteptați să fiți salvați de alții, dar luați exemplu de la copii și pisici care se pun în poziție fetală. Nu evitați să introduceți un deget în gură și să gânguriți fericiți când vă calcă ANAF-ul pentru ceva bănuți.

Dacă sunteți în pat în timp ce vi se cutremură ușa de la organele statului, pur și simplu rostogoliți-vă pe podea. Evitați să intrați sub pat și luați poziția fetală.

Nu stați sub tocul ușii. Ușa poate fi asimilată ușor unui ghișeu, iar în fața ghișeului, totul este deșertăciune. Nimeni nu a supraviețuit sub tocul ușii, nimeni nu scapă netranspirat și cu etichetă de borfaș sub acoperire din fața ghișeului.

Evitați scările. Ca orice care te poate ridica, când se prăbușesc, te iau cu tine și te zdrobesc.

Din relatările salvatorilor, reiese cu certitudine că există foarte mulți supraviețuitori în interiorul instituțiilor în care există munți de hârtie. Că hârtia nu se tasează și se formează spații mari în jurul teancurilor de hârtie. Așa că, acoperiți-vă cu multe hârtii.

Iar în caz de cutremur advărat, s-aveți crick-ul la voi. Slavarea vine prin voi înșivă.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la În caz de cutremur, s-aveți crick-ul la voi

  1. calinakimu zice:

    Românul este obişnuit cu cutremurele, este una cu ele…Nu exista taxa sa-l doboare, impozit sa-l trezeasca, rusine sa n-o indure…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.