Grumpy Cat? Dar avem pisoiaș și la noi în România

cic-o oriundeCel mai mincinos pisoiaș din lume s-a culcușit în Guvernul României. Mieunătorul, pe care mulți îl alintă Puie Monta, iar alții îl apelează Dottore sau Plagiatorul Mitoman, i-a produs Țării care i-a fost ca o mumă o gaură de 15 miliarde de lei în bugetul prin care s-a jucat de-au crăpat toți indicatorii economici. De vor trebui să muncească și urmașii urmașilor urmașilor românilor – oricare vor fi fiind aceia -, să poată să o astupe.

Viața și faptele care l-au consacrat, au început cu mai bine de doi ani și jumătate în urmă. Giumbușlucurile și acrobațiile sale televizate în care apărea când mieunând duios către motanii mai mari ca el, când stuchind zbârlit la ceata lui, au fost vizionate și comentate printre dinți de cel puțin 22 de milioane de accesatori unici – producând un grad masiv de satisfacție mamei lui.

„Ce a reuşit într-un timp atât de scurt este pur şi simplu de neimaginat, este uimitor de-a dreptul. Am putut să renunţ la toate paleativele de produs satisfacție la câteva zile după ce pisoiașul a apărut la televizor. Iar telefonul nu s-a mai oprit din sunat de-atunci”, a declarat mama lui.

Nu numai că miorlăielile l-au transformat rapid într-o vedetă pe rețelele de socializare; dar, dat fiind faptul că îngheață pur și simplu apa, îi vor aduce cât de curând o utilitate în cadrului luptei mondiale împotriva încălzirii globale.

Pisoiașul suferă de nanism moral, o maladie din cauza căreia nu va mai creşte niciodată – din contră, va involua până când va putea fi trimis la origini. În plus suferă de un defect al aparatului respirator: nu poate încărca aer în plămâni decât dacă emite câte un miorlăit fioros de îngheață apele, sau spăsit, de descrețește frunțile și lumea se tăvălește de râs. Deși numai de râs nu este.

Pisoiașul și scrie. Prima sa carte, „A Profesional Copy-Paste” – un ghid despre cum să ajungi de sub podurile Parisului direct în sălile Palatului Victoria, a fost rapid urmată de “I Love MITA” – un ghid despre cum se fac redevențe (pardon reverențe) în fața celor care curăță solul și subsolul României de factorii poluatori precum gazele și petrolul.

Debutul în lumea filmului sperăm să fie unul de groază. Ar trebui doar ecranizat scenariul cu care a concurat pentru a schimba Palatul Victoria cu Palatul Cotroceni: “Aruncă votantul din Ambasade”.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Grumpy Cat? Dar avem pisoiaș și la noi în România

  1. calinakimu zice:

    Umbla zvonul prin târg… cum că pisoiaşii vor fi duşi la Grădina zoologică (?!).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.