Scuturătorii din buci se agită să dea „mumos” în fața lui Iohannis

Traian Băsescu zice că ar ajuta extrem de mult România dacă Victor Viorel Ponta ar înțelege că este ca un bolovan de picioarele acesteia și și-ar da demisia.cad bolovani

Ca răspuns, Victor Viorel Ponta își trimite prostănacii să-i dea înainte cu legitimitatea lui Traian Băsescu care chipurile nu mai există după ce 7,4 milioane de români (din care DNA încă nu a reușit să-I extragă pe cei 1,5 milioane de teleormăneni ai lui Dragnea) au votat cică suspendarea cu ocazia loviturii de stat din 2012. Chit că din punct de vedere legal chestiunea aceasta nu are nici o relevanță din moment ce Curtea Constituțională a decis că așa-zisul referendum de demitere nu a întrunit elementele validării. Dar așa zmetie peste bot le-a dat Traian Băsescu celor de la PSD, încât au zburat doi ani înapoi în timp și au rămas blocați acolo să se miorlăie.

Cum s-a miorlăit și Victor Viorel Ponta pe pagina de FB. Cică: “Îmi place să fim foarte pragmatici, să ne propunem lucruri palpabile ca să avem succes. Îmi doresc să începem o cruciadă împotriva insolvenţelor și să avem toleranţă zero față de evaziunea fiscală! Ar ajuta România extraordinar de mult!”

Hahahahahahaha! După ce au devalizat România de nu mai prididește ANAF să se prefacă cum recuperează pagubele constatate de către procurorii DNA, acum individul vrea toleranță zero. Poate casă de toleranță, că el a fost patronul curvelor care au evazionat. Plus că unicul ajutor extraordinar acordat României ar fi să dispară din politica de vârf ca un plagiator, falsificator al propriei sale vieți, incompetent dovedit, ofițer acoperit în ciuda legilor care îi interziceau acest lucru șamd.

Dar stați, că în ajutorul mitomanului plagiator sar acum noii convertiți la iohannism, care îl consideră pe Traian Băsescu fost președinte (nu numai fost, ci și ins care “se produce televiziv”, „în lumea lui” – adică și desprins de realitate), deși acesta este încă în funcție și bine ancorat în realitate. Și de ce îl consideră “fost” toți acești foști lingăi ai lui Traian Băsescu, dintre care mulți au fost angajați în sinecuri prin ministere doar pentru că mimau bine analiza politică? De ce îl consideră rupt de realitate?

Pentru că, precum bitangii, sunt în căutarea unui nou tătic. Ei nu trăiesc fără tătuc, nu au repere. Deci noii convertiți la iohannism își scutură acum fundulețul să fie remarcați, să fie notați în eventualitatea unui ban care să prisosească și care să fie direcționat către buzunărelul lor. Cică: “Dacă înțeleg eu bine, fostul președinte îl roagă pe Ponta să-i dea lui posibilitatea să desemneze premierul. Ponta trebuie să-și depună mandatul dar în fața președintelui ales, nu în fața fostului președinte.” Adică nu care cumva să-și pună Băsea premierul lui, chipurile…

Deci „fostul”, deși Traian Băsescu este în funcție până inclusiv în 21 decembrie a.c. Iar pentru acești zdruncinați mintal, la fel ca pentru cei de la PSD, Traian Băsescu nu mai este ales, nu mai are legitimitate. Iată cum lipsele profunde de caracter se întâlnesc! Mai trebuie Victor Viorel Ponta să se apere altfel decât cu jalnice miorlăituri, când îi iau apărarea scuturătorii de buci de conjunctură?

Și de fapt care este miza scuturătorilor de buci – analiști, chipurile; care de câteva zile își umplu pereții de FB selectiv, adică numai partea critică, cu texte despre cât de deștepți au fost ei since 2008-2009; fără scuturăturile din buci pe lângă Traian Băsescu din perioadă?

De parcă n-ar fi lesne de ghicit. Greață le urez!

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Scuturătorii din buci se agită să dea „mumos” în fața lui Iohannis

  1. ad.rian zice:

    „Cad pietre.”

  2. calinakimu zice:

    Singura miza castigatoare pentru Johannis este sa-si tina aproape poporul, sa nu faca compromisuri politice, sa denunte orice malversatiune incercata fata de el, sau de institutia prezidentiala. Nu este simplu, dar este totusi posibil. Faptul ca Romania a putut sa-si mai schimbe din naravuri, sa se modernizeze, cand in fruntea tarii se afla un rege incoruptibil…este o spernta… chiar daca Johannis n-are nimic princiar in spate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.