Ceața a luat autoritățile prin surprindere. Guvernul recomandă folosirea șoferilor cu deficiențe de vedere

sofer orb

Guvernul recomandă folosirea șoferilor cu deficiențe de vedere

Preocupate de campania pentru prezidențiale și dirijarea autocarelor cu credincioși către Iași la racla Sfintei Parascheva și la moaștele Sfântului Constantin Brâncoveanu, autoritățile locale au fost luate prin surprindere și în acest an de ceața groasă ce s-a lăsat pe drumurile Patriei.

“Este o ceață groasă, s-o tai cu cuțitul peste toate drumurile din sudul și estul României” – a declarat Ioan Rus, ministrul Tansporturilor. “Am fi intervenit, dar nu avem stocul necesar de cuțite pentru acest tip intervenție. Stocul a fost epuizat pe echipele de tăietori de frunză la câini atât de necesari în campania electorală. Așa că recomand prudență”.

Chestionat cu privire la această problemă, premierul României Victor Ponta a declarat că încă o dată, în astfel de situații se vede prevederea și înțelepciunea autorităților care speră că au eliberat suficiente permise de conducere pentru orbi și alte persoane cu deficiențe de vedere. “Recomand” – a sfătuit Premierul, “formarea de convoaie de autoturisme în zonele cu ceață deasă în spatele acestor șoferi care au capacitatea de a-și pipăi drumul”. (scris pentru Academia Cațavencu)

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ceața a luat autoritățile prin surprindere. Guvernul recomandă folosirea șoferilor cu deficiențe de vedere

  1. doru cu motoru` zice:

    Pe ceata ,ofiterii acoperiti se misca mai cu talent , au ba ?
    Teoretic ar trebui o renuntare la candidatura. dar nu prea cred ca vom servi asa ceva. Suspendare…. nu cred ca vor avea curaj ; deoarece imaginea in exterior este praf deja. Astept sa vina piratul sa impinga morcovoiul mai adanc 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.