Pentru omor la viitorul președinte, „Descoperit, luați!”

Am și eu o întrebare: descoperitul de cont curent, tot la deconspirări se pune? Că mărturisirea lui Robert Turcescu privind descoperirea ca acoperit în numele celor sfinte îmi sună a banc cu scoțieni la plimbare în pădure. La un moment dat, pe unul îl apucă nevoile și se duce după un copac. După câteva minute îi spune amicului său: “Ai la tine niște hârtie?” „Da de unde”, îi răspunde acesta, „lasă-l acolo!”

Se vede că Turcescu este maxim recrut sub acoperire. Altfel nu și-ar mai fi pus problema vinovăției. Orice răcan știe că e vinovat dacă doarme în gardă și este prins. Și absolut vinovat dacă divulgă secretul militar. Și asta de pe vremea lui “cine limbă lungă are, cinci ani va săpa la sare”. Deci, cui folosesc acest final de carieră și beneficiul unor ani de pușcărie? În nici un caz auto-deconspiratului.

Dar cum noi nu am citit degeaba “Codul lui Da Vinci” știm clar cum stăm la capitolul scenarită. Așa că primul lucru care ne vine în minte este faptul că „intelighentia” armatei tocmai ce a trecut recent în subordinea premierului. Apoi citim CNP-ul de pe “dovadă” și vedem că cifra din coadă nu închide corect secvenţa – este pusă la plesneală ca și cele două cifre care indică judeţul. CNP-ul de pe blog este unul sub acoperire dacă-l comparăm cu cel de la Registrul Comerțului declarat la firmele lui Turcescu.

Și-apoi ne aducem aminte cum Generalul Izmană, pe vremea când era ministru al Apărării l-a promovat la gradul de colonel pe Turcescu în pofida împotrivirii publice a lui Turcescu. Mai mult, l-a dat în gât în Monitorul Oficial. Păi, ori suntem acoperiți – și-atunci Gabriel Oprea ne-a cam deconspirat, încălcând grav legea, ori nu suntem și-atunci revelațiile sfinte din emisiunea lui Sorina Matei nu-și mai au rostul. Pe când se întâmpla pocinogul, șef al Direcției de Informații Militare era Ilie Botoș. Botoș acesta vine de la Cluj, din Procuratura Militară unde s-a jucat de-a anchetarea Revoluției. După care a reușit să îngroape Mineriadele din 90 și 91, cu bonus Dosarul Jimbolia. Motiv pentru care beneficiarul scăpărilor, cu voia dumneavoastră ultimul pe listă Ion Iliescu, a vorbit cu Năstase de l-au făcut Procuror General al României, calitate în care a ajutat prin omisiune de vigilență la celebra fugă a lui Hayssam cel degrabă de jurnaliști răpitoriu. Motiv pentru care l-a recuoerat Ponta să-l facă secretar de stat la el în Cabinetul de prim ministru, zilele acestea lucrând ca și secretar de stat în Ministerul de Interne. Sună periculos dacă Botoș l-a deconspirat pe Turcescu, nu?

Și cum gura bate dorsalul, taman în ultima sa emisiune, cea cu tata-socru Ilie Sârbu – un popă sub acoperire încă de pe vremea lui Ceaușescu, Turcescu a anuțat pe post că poate proba cine e candidatul acoperit la președinție.

Așa că fie mașinăria sistemului o fi intrat în funcțiune și l-a anihilat, fie sistemul este pe cale să o ia nițel nou în bot? Că, zice-se, Turcescu nu s-a desconspirat. El e încă în misiune.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Pentru omor la viitorul președinte, „Descoperit, luați!”

  1. DanCanada zice:

    Si azi, iarasi o laba trista:

    Reporter: Documentele prezentate pot fi ușor desființate….Ce este cu acele documente? Sunt reale?
    Turcescu: Ceea ce dețin și ceea ce am pus pe blogul meu sunt lucrurile pe care le dețin.

    Deci A=A. Dupa care a trecut pe filozofie. Bre Turcescu, mai bine taci naibii si ascunde-te undeva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.