Ordonanță de Urgență Personală: de azi sunt Cetățean Fiscal Autonom

În ședința de Victor Eugen Mihai Lungu de azi, am analizat oportunitatea de a mă auto-amnistia fiscal și de a mă scuti, pe perioada guvernării Grupului Infracțional Organizat impropriu numit Partid Social Democrat (și aliații), de plata obligațiilor fiscale față de statul român.

Cu unanimitate am ajuns la concluzia că OUP mă avantajează. Motiv pentru care l-am și promulgat azi, data, cu amendamentul: fă, borfașilor care temporar reprezintați statul, nu aveți voi chef să îmi înapoiați și banii furați prin supra-aPcizare?

  • UPDATE: la sugestia lui Marius Delaepicentru, de azi mă declar Cetățean Fiscal Autonom. Și-mi proclam dreptul la autonomie fiscală. Referendumul de proclamare a Autonomiei Fiscale față de Grupul Infracțional Organizat care reprezintă vremelnic statul român a fost validat în unanimitate (așasă mă ajute Zâna Apcizuță!). Dacă există minorități naționale, există minorități individualizate cărora li se suspendă prin OUG obligația de a respecta legea (aleșii locali în cazul OUG de migrație politică), minorități cărora li se acordă amnistii pe criterii de vârstă, poate exista și categoria de minoritate fiscală autonomă.

Zana Apcizuta

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.