Dependența de Latrine se tratează cu insolvență (un răspuns la insolență)

iesii p-afaraNu numai sevrajul din lipsă de fund de Varan îi mână în luptă pe alde Badea, Gâdea, Grecu, Ursu șamd. Sevrajul se tratat prin înlocuitori, iar asemenea “talente” nu ar fi fost lăsate de izbeliște. Nu, că în meseria lor, cea de adulatori de profesie, orice limbă-și găsește curul călimară.

Dureroase și de nesuportat sunt șuturile perfide-n portofele latriniștilor, că firmele Varanului (mă rog, ale puicuțelor de Varan) Grivco SA şi TV Antena 1 SA au împrumutat prin două credite, luate în 2008, cu 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri şi clădiri din furgăsirea de la ICA, cele mai valoroase fiind sediul Grivco – acelaşi cu al Antena TV Group SA – şi cel al Antena 3 SA. Confiscarea lor de către stat pune instituţia creditoare (adicătelea Banca) în situaţia de a cere alte bunuri drept gajuri.grapini-tampitini

Motiv pentru care, fie “împrumuturile” declarate ca fiind luate de la Varan de către Gâdea-Badea-Ursu șamd vor putea fi cerute ca noi garanţii pentru creditele luate în urmă cu şase ani, fie cea mai a dracului măsură care s-ar putea lua ar fi cererea de intrare în insolvenţă.

În acelaşi timp, asocierea posturilor tv cu infracţiuni financiare grave i-ar putea determina pe publicitari să nu mai încheie noi contracte. Codul de bune practici al companiilor, în special multinaţionale, interzice asocierea brand-ului propriu cu nume implicate în infracţiuni grave, cum ar fi spălarea de bani sau evaziunea fiscală.

În plus, dacă în scopul și pe durata acțiunii de recuperare a 60 + 46 milioane de euro, se descoperă cumva și chestii nedeclarate la Fisc de către Varan și puicuțele sale se va ajunge la acuzații gen bancrută frauduloasă, spălare de bani, alea-alea. Bașca cele două dosare de șantaj.

Dar cum deșeurile cu față umană care se consideră jurnaliști nu se pot lupta pe față cu o bancă, să o acuze că vrea să-și recupereze ceea ce îi aparține – și nici nu mai pot să sară la jugulara potențialilor donatori de publicitate (să nu-și îngroașe numărul de dosare), au inventat lupta cu „plimbarea” pentru apărarea libertății de a fura, estorca, șantaja, minți, falsifica, demola, linșa șamd, tot ceea ce face bine la bunăstarea lor personală și distruge iremediabil sănătatea unei națiuni.

Iar la acest demers se raliază toți cei care au ceva de ascuns față de Lege (sunt primii, numai vedeți-o și pe memorialista durerii-n cur Lucia Hossu Longin mânată în lupta de expresie din cauze de incompatibilitate găsite de Agenția Naționala de Integritate), au ranchiuni nedecontate cu capra vecinului, sau pur și simplu sunt asistați mintal – omul nou spălat pe creier.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit, Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dependența de Latrine se tratează cu insolvență (un răspuns la insolență)

  1. calinakimu zice:

    Comerciantii spun ca fiecare marfa are cumparatorii ei…indiferent de calitate, de orice criteriu pe care-l presupune o marfa.
    Este clar ca acesti vajnici aparatori ai hotiei…sunt „pafara”…sunt clientii marfurilor de cea mai proasta calitate…care oricat de proasta ar fi ea, oricat de veche, de murdara, de soioasa, de rau mirositoare…isi gaseste clintul pe masura.
    Cum e turcul si pistolul…Este amuzant…daca n-ar fi trist fiind vorba de convivi de-ai nostri…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.