La cât a fugit de Justiție, este clar că Voiculescu e convins că-i vinovat (iaca circumstanță pentru o eliberare condiționată)

de Ștefan Ciocan

Voiculescu a auzit până la urmă cele trei cuvinte de care a fugit timp de șase ani. A făcut tot ce i-a stat în puteri să lungească până la limita prescripției un proces din care nu are cum să iasă fără condamnare. Disperarea cu care a tras de timp și a obstrucționat justiția sunt cea mai elocventă dovadă că, în spatele declarațiilor făcute publice, Voiculescu este convins de propria-i vinovăție. Și până la urmă cele trei cuvinte l-au lovit în moalele capului. Cele trei cuvinte sunt sfârșitul Varanului în ciuda luptei disperate a avocaților săi. Ele reprezintă începutul sfârșitului unui sistem corupt care a pus ghearele pe România în 1989, a distrus economia, a ținut oamenii în ignoranță, a promovat minciuna și tupeul la nivel de normalitate, a târât presa într-o mocirlă de neimaginat, promovând deșeuri umane și profesionale de timpul Gâdea sau Badea.

Mihai Gâdea a venit la Curtea de Apel București să-i susțină chiloții lui Dan Voiculescu (și Badea la fel)

Mihai Gâdea a venit la Curtea de Apel București să-i susțină chiloții lui Dan Voiculescu (și Badea la fel)

Cele trei cuvinte de care nu a scăpat Voiculescu pun jalonul de capăt al unei perioade de 25 de ani în care România a rămas la coada Europei, în timp ce o mână de oameni s-au îmbogățit tocmai prin sărăcirea țării și a poporului român. Voiculescu este unul dintre aceștia, poate cel mai periculos dintre ei, pentru că mogulul Antenelor a construit în spatele său un imperiu financiar, o mașină de propagandă mincinoasă pe care a pus-o în slujba răului, prin care a încercat să pună presiune pe justiție, să destabilizeze instituțiile statului și să arunce România în afara țărilor cu o democrație funcțională. Voiculescu a reprezentat însuși sistemul corupt din România. Varanul a controlat clasa politică prin trustul său de presă și afacerile sale. La sediul firmelor lui Voiculescu s-au croit alianțe electorale, s-au făcut și desfăcut guverne, s-a decis de două ori suspendarea președintelui. După scenariul impus de Voiculescu a avut loc atentatul grav la statul de drept consumat în vara anului 2012, cand Parlamentul a trecut peste Constituție deființând instituții democratice doar pentru a-l înlătura pe Traian Băsescu de la conducerea țării. Europa a reacționat vehement în acel moment România fiind la un pas de sancțiuni majore. Și tot Voiculescu este acela care a spus că nu are toată puterea până nu va avea controlul asupra justiției. Varanul avea nevoie de justiție ca să-și acopere fărădelegile săvârșite timp de 25 de ani, să-și conserve averile dobândite ilegal, prin jefuirea sistematică a României, în complicitate cu o mare parte a clasei politice, pe care o controlează.

Ieri după ce a încercat cu disperare să evite momentul, cele trei cuvinte au răsunat sinistru pentru Voiculescu dar îmbucurător și optimist pentru România. O tânără judecătoare, profesionistă, neafectată de sistemul patronat de Voiculescu, care a condus ședința de judecată cu mână de fier și seara târziu, după ce avocații Varanului au făcut tot ce le-a permis legea și încă ceva pe deasupra să evite deznodământul, a rostit cele trei cuvinte. Cuvinte care pot să însemne sfârșitul unei Românii a baronilor din politică și începutul unei Românii a legii, a oamenilor cinstiți.

…rămânem în pronunțare!

Și de aici încolo se poate întâmpla orice cu Voiculescu…Voiculescu-tort

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la La cât a fugit de Justiție, este clar că Voiculescu e convins că-i vinovat (iaca circumstanță pentru o eliberare condiționată)

  1. calinakimu zice:

    Interesant este cum acesti mega-mafioti, fiindca nu este vorba numai de Voioculescu, au fost lasati, au fost „ciuguliti” de catre sistemul corupt si cand cancerul a metastazat, au fost lasati sa se duca de-a berbeleacul. De pe urma hotiilor lor multi, foarte multi au beneficiat, adica sunt COMPLICI. Pana cand nu va exiata o confiscare a tuturor acestor averi, arestarea acestor mafioti imbogatiti reprezinta o palida consolare…Baietii lui Adisor…sunt biene mersi, stau pe banii lu’ babacu, bani FURATI….fetitele lu’ tata voiculescu jongleaza cu bani FURATI de babacu…iar babacii vor sta la mititica cu tot confortul posibil unui asemenea stagiu fortat…cativa anisori. Boborul in schimb, pagubasilor li se da paine si circ…euroii furati raman la mafioti si rudele acestora…iar boborul isi racoreste resentimentele ca un mafiot face puscarie, cum face orice om de rand. Cu o exceptie…omul de rand intra sarac si iese mai sarac din puscarie…fura un ou si-l condamna cat pentru un bou…iar mafiotii…viceversa…

  2. allenatore zice:

    daca ar fi sa condamn ceva as condamna statul nu pe voiculescu. varanul a luptat cu armele sale pana-n ultima clipa, insa privind acest caz ne dam seama cat putred si slab este acest stat in fata acestor dinozauri

  3. dora zice:

    In aceste zile s-au vehiculat intrebari de genul” de ce justitia a devenit atat de activa abia acum?” Raspunsul ni l-a dat presedintele: s-a primenit echipa justitiarilor au intrat in sistem peste 3000 de absolventi bine pregatiti ,hotarati sa-si faca datoria pana la capat ,nefiind infestati de practicile mafiote ce au stapanit sistemul judiciar zeci de ani.Au contribuit si profesionistii alesi si numiti in fruntea institutiilor judiciare incoruptibili.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.