Madam Petrescu, a sluji, nu înseamnă că trebuie să fii slugă!

Ioana Petrescu-cum acoperiti gauraDeviza Wellesley College, unde a fost școlită tuta de la Finanțe, este: “Non Ministrari sed Ministrare”. Pentru vorbitorii de limbă engleză care nu prea înțeleg accentul, ar fi: „Not to be ministered unto, but to minister”. Adică (chiar dacă BAC-ul nu mai contează în vizuiunea plagiatorului mitoman Victor Viorel Ponta): „nu pentru a fi servit, ci pentru a servi”.
Cică-i un citat din Sfântul Francisc care ar fi spus: “Non veni Ministrari…”. Adică “nu am venit să fiu slujit”. (apoi saxonii l-au adaptat)
Este clar că Harvardnista de la Finanțe n-a prea înțeles ce-au vrut să o învețe cei de la respectiva școală de fete pe care a absolvit-o. A crezut că-i o simplă școală de servitoare/slujnice și ea a venit în România să-l servească/slujească în limbricisme pe Victor Viorel Ponta.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Madam Petrescu, a sluji, nu înseamnă că trebuie să fii slugă!

 1. Adrian Mitis zice:

  Excelenta precizare, de neauzit si de neinteles pentru admiratorii prim-plagiatorului si a umbrei lui, feminina si habarnista.
  (Citatul din Sf, Francisc reproduce cuvintele Mantuitorului din Matei 20, 28, si corect este: „N-am venit ‘sa fiu slujit’, ci sa slujesc”, in concordanta cu insusi sensul articolului.)

 2. DanCanada zice:

  Hm, n-o sa inteleaga madama in veac asa ceva. De vreme ce a acceptat sa fie in slujba lui CtrlV, de vreme ce se duce la Latrine si maninca kko. E cu totul in alta mentalitate, e pe alta planeta. De exemplu zicea ieri ca stia bineinteles cifrele dar na, sic! n-a vrut sa le spuna. Ba ca erau secret, ba ca era o discutie politica si n-avea rost. Pai daca erau secret, erau chiar si pentru Presedinte? Nu cred. Daca intr-adevar erau secret si pentru presedinte, spune-i ca e de securitate nationala. Cealalta scuza, ca era politic. Pai da-i cifrele, ca si-asa e politic. Plus, il aduci pe terenul tau, si-asa Base n-avea cum sa fie tare cind incepeau discutii pe cifre. Scuzele cucoanei au fost de genul „am stiut, da’ n-am vrut sa spun” 🙂 Asta explica si de ce-i place lui CtrlV de ea, ca are aceeasi mentalitate de gradinita.
  Stiti insa care-i lucrul cel mai nasol? Ca boborul n-a sesizat nimic: 1) nu au vazut clipul, nu au rabdare si atentie 26 min si 2) chiar daca au vazut, n-au inteles decit ca „Tiranul” n-a vrut ceva (Dumnezeu stie ce) care oricum fusese votat de Parlament.
  Deci timpeniile cu „badaran” si accentul in engleza si alte kakaturi varsate drept explicatii – ei, alea au sa fie chestiile care intra in mintea bizonului votant si spalat pe creier de A3. Care o sa vedeti, au sa-l voteze pe idiotul asta drept Presedinte. Alt exemplu despre ce in mintea omului de rind: poll dat azi pe hotnews, cica Ceasca a fost cel mai bun Presedinte! 🙂 Urmat de Ilici si urmat de Base. Pai nu e asta prostie pura?!? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.