Mai urmează ca Sebastian Ghiță să-l cheme pe Victor Ponta înainte de turul II al prezidențialelor în vizită la SPA

Nici onoare nu mai există între hoți. S-a iscat război pe resursele devalizabile de la buget între doi membri importanți ai grupului infracțional organizat impropriu numit Guvernare și majoritate parlamentară. Robert Negoiță (nițel pedofil și cercetat de către procurorii DNA pentru spălare de bani și nițică evaziune fiscală), l-a reclamat la PIICJ pe Sebastian Ghiţă, pentru ameninţări cu moartea. Pesdistul primar de sector bucureștean susține că asesoftistul i-ar fi spu la telefon: „Te termin. Mori de mâna mea, nu o să te las”.

l-ai omorat pe NegoitaDeci, înțeleg că Sebastian Ghiță, după ce l-a amenințat pe Micul Tupilescu că i-o fute pe mă-sa, numai să facă nițică audiență cu ReTeVeiul său, a dat și în boala Vântului nebunel a amenințărilor cu îngropatul prin dealurile Moldovei.

  • „Aici am o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiță, deputat, care acum o săptămână m-a sunat şi m-a ameninţat la telefon într-un mod josnic şi ruşinos. M-a ameninţat inclusiv cu moartea, adică o chestiune, în opinia mea, foarte gravă şi, din această perspectivă, cred că este de datoria mea să dăm un semnal în această ţară că cu astfel de securisme şi cu astfel de comportament mergem mai departe. Este mare păcat că un deputat în România, în Europa, ameninţă cu moartea un primar de sector”, a declarat Negoiţă. Negoita a spus ca nu a inregistrat acea convorbire telefonica, aratand ca el „nu este securist” si nu provine dintr-o familie de securisti.”

Mai există pe undeva vreo îndoială că cei din PSD sunt altceva decât membri ai unei organizații mafiote, care au ajuns să se amenințe că li se cam termină banii de furat? Sunt curios cum are să se finalizeze acest scandal: cu „pupat piața Independenții”, sau cu un proces rapid și încarcerarea lui Ghiță așa cum a fost încarcerat Vântu pentru o faptă similară?

Revenind la ciolanele de ros care se cam împuținează, este de remarcat faptul că în ultima săptămână tembeliziunea luiGhiță, România TV, a avut mai multe materiale jurnalistice în care l-a atacat pe Robert Negoiță. Una dintre teme a fost concesionarea parcurilor din sectorul 3. Adică: să se concesioneze voia și Ghiță, dar să o știe și el ce și cum. Și, mai ales, cât îi revine.

Deocamdată se mută nebunii pe tabla de șah.

Îl avem pe Sebastian Ghiță tânăr infractor de afaceri din Ploiesti, patron al grupului Asesoft, cunoscut pentru pasiunea pentru baschet și frenezia cu care-l cară pe prim plagiatorul mitoman al României Victor Viorel Ponta cu precădere prin Dubai. El deține postul de televiziune România Tv și a avut un rol important în arestarea și condamnarea lui Sorin Ovidiu Vântu. Cum vă ziceam, arestarea lui SOV și condamnarea acestuia la un an de închisoare s-au săvârșit tocmai din cauză că acesta îl amenințase pe Sebastian Ghiță cu moartea.

În plus Sebastian Ghiță, de mânuță cu suspectul de pedofilie Robert Negoiță și șobolanul rozaliu Viorel Hrebenciuc, sunt cercetați de către procurorii DNA pentru spălare de bani într-un dosar disjuns din cel în care Ioan Niculae a fost trimis în judecată pentru finanțarea partidelor politice (adicătele PSD). În același dosar este cercetat și Bunea Stancu, președintele CJ Brăila.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.