După guvernare e Ponta, care te face la buzunare

de Acidutzu

După aproape doi ani de când se joacă de-a teleguvernarea Victor Viorel Ponta și grupul său de interese, se culege rodul nepăsării și statului acasă în ziua votului. Hoții dovediți, împreună cu familiile și clientela lor ne bagă mâna în buzunare în timp ce ne zâmbesc liniștitor la televizor și recită propagandă despre laptele și mierea care le curge lor prin buzunare ca și cum ne-ar curge nouă – propagandă livrată de către departamentele lor de comunicare. Cică “Boc și Băsescu au tăiat, noi vă dăm înapoi”, “reparîm ceea ce s-a stricat”, “înainte era rău, acuma e bine”, “scârț-scarț va fi bine doar de marți”, “vom face, vom drege, vom da, analizăm posibilitatea”. Majoritatea s-au dovedit a fi niște penali aduși în fruntea bucatelor de către indiferența crasă a celor care se declară “scârbiți” de politică, de clasa politică șamd – mulți pe bună dreptate, mulți că așa s-a gândit noua strategie a PSD cî este mai bine: să stea acasă cei ușor de dezamăgit, să participe la vot numai activiștii de partid și asistații social ușor de mobilizat cu o pungă de zahăr și un litru de ulei. Cât de penali sunt o știm din acțiunile justiției: deja 8 din cei 40 de șefi de consilii județene sunt fie arestați, fie trimiși în judecată, cu toții de la alianța politică în care se pitește PSD: până de curând ULS, acum USD. Sunt nenumărați primari și parlamentari declarați incompatibili – numai în județul Cluj, din 14 deputați, 4 sunt pe cale de a-și pierde mandatul (cu toții de la USL) și sunt parlamentari care-și termină în pușcărie mandatul. Avem peste 15 miniștri ai acestui mult prea “cinstit” guvern, destituiți pentru hoție și incompatibilități, miniștri cu dosar penal sau chiar executând pedepse privative de libertate. Nu există zi fără să nu aflăm cum apropiații acestei guvernări cer șpagă de câte un milion de euro (musai!), sau cum au devalizat de milioane de euro bugetul statului – în fapt buzunarele cetățenilor români.

Și pentru a acoperi furturile, hoțul șef, mitomanul plagiator Victor Viorel Ponta inventează taxe și impozite noi, inventează accize. Asta în timp ce inventează noi și noi zile libere drept mită pentru electoratul său captiv, încurajând nemunca.

România, fii trează: după guvernare sunt hoții ca Ponta care te fac pe tine la buzunare!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.